Ανοιχτή εκδήλωση – αντίδραση από τον Κουβέλη

Έτσι, την ερχόμενη Πέμπτη, η ΔΗΜΑΡ διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, με κεντρικό ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη. Ο Κουβέλης θα μιλήσει το απόγευμα, στο «Σινέ Κεραμεικός» και, όπως πληροφορείται ο Neo, θα διευκρινίσει ότι η ΔΗΜΑΡ δεν χαράζει μεν καιροσκοπικά την πολιτική περπατησιά της, αλλά ότι, ταυτόχρονα, η στήριξή της στην κυβέρνηση δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα, όπως

πληροφορούμαι, τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ έχουν ενοχλήσει τα μάλα τα σχέδια του Μαξίμου για… την «άλλη πλειοψηφία» -δηλαδή η επιδίωξη κυβερνητικών παραγόντων να περάσουν από τη Βουλή ρυθμίσεις, όπως το γένος των εισαγομένων στις στρατιωτικές σχολές ή το νέο νόμο περί ιθαγένειας, «εκμεταλλευόμενοι» την πολιτική συμφωνία (και άρα τη θετική ψήφο) της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Κατά τα λοιπά, η εκδήλωση της Πέμπτης έχει τίτλο «Η Κρίση, η Προοπτική της χώρας και η Αριστερά», ενώ η πολιτική πλατφόρμα που θα αναδείξει ο Φώτης Κουβέλης θα κινείται στο τρίπτυχο «συμμετοχή ευθύνης, ανασυγκρότηση της χώρας, κοινωνική συνοχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα