ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

21:42 2/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Σε όπλο για την μάχη για την ανάπτυξη αναγόρευσε ο Αντώνης Σαμαράς τον τουρισμό, μιλώντας στους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και των επιστημονικών συλλόγων στην Ρόδο.

«Ο τουρισμός αποτελεί μεγάλο πυλώνα ανάπτυξης, καθώς εξασφαλίζει άμεσα θέσεις εργασίας και μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη χωρίς χρονική υστέρηση», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο του νησιού ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Επανέλαβε την δέσμευσή του για αυτόνομο Υπουργείο Τουρισμού, που θα υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό

και για αυτόνομο Υπουργείο Ναυτιλίας.

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ο κ. Σαμαράς, υπογραμμίζοντας ότι κατανοεί τις δυσκολίες που πέρασαν τον Μάιο οι επιχειρηματίες του τουρισμού λόγω του ότι δεν υπήρξε κυβέρνηση στη χώρα. Σε αυτό το σημείο, δεν παρέλειψε να κατηγορήσει για την εξέλιξη αυτή τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν πήρε το μήνυμα του κόσμου για σύνθεση και συνεργασία.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης της τουριστικής δραστηριότητας, ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στην ανάγκη να δοθεί βάρος στο θέμα του θαλάσσιου τουρισμού, στην κατασκευή μαρίνων καθώς και στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

(Στοιχεία από ΑΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα