Άντζελο Λάμπρου: Κέρδισε με τα νυφικά του την… καρδιά της Νέας Υόρκης

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Ημερησίας»: Ο Άντζελο Λάμπρου γεννήθηκε στην Αφρική από γονείς Eλληνοκύπριους, σπούδασε στην Αγγλία και σήμερα μένει στη Νέα Υόρκη από όπου και προωθεί τις δημιουργίες του σε όλο τον κόσμο.

Ξεκίνησε να δουλεύει στην Μποτσουάνα, και το 1999 σχεδίασε το βραδινό φόρεμα της Μις Μποτσουάνα που εξελέγη Μις Υφήλιος. Ήταν η πρώτη έγχρωμη Μις Υφήλιος

και το γούρι του Άντζελο. Το 2000 σχεδίασε όλα τα ρούχα για τα διεθνή Καλλιστεία και μετά εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη και άνοιξε το ατελιέ του στην East Village του Μανχάταν το 2000.

Πιστεύει ότι η αφρικανική μόδα είναι «ατρόμητη» και σημειώνει«Δεν έχει όρια στην έκφραση και είναι πολύχρωμη και τολμηρή από τη φύση της. Αγαπώ τη μόδα των φυλών της Αφρικής και αξεσουάρ χρήση του χρώματος σε αφρικανικά υφάσματα. Είναι οι πλούσιοι φυλετικές επιρροές που διαφοροποιούν τη μόδα στην Αφρική από τη μόδα σε άλλες ηπείρους».

Έγινε γνωστός για τα νυφικά του, ενώ τώρα ξεκινάει την αλυσίδα καταστημάτων με ρούχα Pret-a porter που θα αναπτύσσεται με συνεργασίες σε όλο τον κόσμο.

Πήγε στη Νέα Υόρκη αποφασισμένος να πετύχει και όπως λέει χαρακτηριστικά «οι Έλληνες καταφέρνουμε πολλά μακριά από την πατρίδα μας επειδή έξω βρίσκουμε περισσότερες ευκαιρίες και τις αρπάζουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα