Απέκτησε γραμματεία η «Κίνηση των 58»

Στη συνάντηση συμμετείχαν και εκπρόσωποι των Κινήσεων «Δυναμική Ελλάδα», «Πολιτεία 2012», «Πρωτοβουλία Β» και «Νέοι Μεταρρυθμιστές».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γραμματεία δεν θα έχει ρόλο ισοδύναμο ενός Πολιτικού Συμβουλίου ή μιας Εκτελεστικής Επιτροπής, αλλά θα χρησιμεύει περισσότερο για τον εσωτερικό συντονισμό των «58».

Η Γραμματεία θα μεριμνήσει ώστε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να φτάσει το κείμενο σε όλη την Ελλάδα και να προστεθούν υπογραφές.

Παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια να δημιουργηθούν Επιτροπές

Πρωτοβουλίας σε όλους τους νομούς της χώρας, ενώ θα επιδιωχθεί η πραγματοποίηση της πρώτης συγκέντρωσης στην Αθήνα, εντός του Νοεμβρίου. Εκεί, σχεδιάζεται η αναγγελία της Ιδρυτικής Συνέλευσης της «Ελιάς» ή όπως αλλιώς ονομαστεί, καθώς κατά την πρώτη συνεδρίαση των «58», δεν μπήκε θέμα ονόματος. Η νέα Γραμματεία περιορίστηκε στην αποτίμηση του τρόπου που πέρασε στην κοινή γνώμη, καθώς και στα ευρήματα έρευνας της «Μέτρον Ανάλυσις», στην οποία η κίνησή τους χαρακτηρίστηκε θετική από το 37% των πολιτών.

Πληροφορίες θέλουν να έχουν ήδη αρχίσει άτυπες συζητήσεις ακόμη και για τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της συμπαράταξης, με το όνομα που ακούγεται περισσότερο να είναι αυτό του κ. Γ. Παγουλάτου, καθηγητή Ευρ. Πολιτικής και Οικονομίας στο Οικονομικό

Keywords
Τυχαία Θέματα