ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΤΑ… ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

Δεν αλλάζει τελικά την ημερομηνία παρουσίασης του βιβλίου του ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, όπως έσπευδαν να διαβεβαιώσουν οι «κακές γλώσσες» όλο το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την μη ψήφιση ακόμα των μέτρων.

Η αλήθεια είναι πως ο κ.Λοβέρδος υπολόγιζε πως μέχρι τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, οπότε και παρουσιάζει το βιβλίο του «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση»

στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη λεωφόρο Συγγρού, τα μέτρα θα είχαν ψηφιστεί –και από τον ίδιο- και θα ήταν σε θέση να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και τα μελλοντικά του σχέδια στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Η παρουσίαση όμως θα γίνει κανονικά και τώρα, με όλες τις πληροφορίες προς ώρας να συγκλίνουν πως θα περιοριστεί απλώς να περιγράψει τις ανάγκες όπως διαμορφώνονται σήμερα κατά τον ίδιο στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, αλλά και να μιλήσει για το περίφημο «εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση» που ετοιμάζει με ομάδα επιστημόνων και θα ανακοινώσει πλήρως στις αρχές του έτους, πιθανώς τον Φεβρουάριο.

Το βιβλίο τη Δευτέρα θα παρουσιάσουν και πάλι καθηγητές Πανεπιστημίου, οι κ.κ. Θανάσης Διαμαντόπουλος, Αργύρης Πασσάς, αλλά και ο Νίκος Χριστοδουλάκης, που πέραν του ακαδημαϊκού του έργου, έχει χρηματίσει μεταξύ άλλων υπουργός Οικονομικών την περίοδο του …εκσυγχρονισμού και συγκαταλέγεται στους συνομιλητές του πρώην υπουργού Υγείας.

Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος, ενώ αυτή την φορά οι …πολιτικές παρουσίες αναμένονται ηχηρές.

Keywords
Τυχαία Θέματα