ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ Η ΧΩΡΑ

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα σήμερα, μέρα της Συνόδου Κορυφής καθώς έχουν εξαγγείλει 24ωρη γενική απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στα νέα επώδυνα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

Λόγω της πανεργατικής απεργίας με προβλήματα θα λειτουργήσουν σχολεία,

δημόσιες υπηρεσίες, ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες, τράπεζες, νοσοκομεία, ΔΕΚΟ.

Η συγκέντρωση των ΓΣΕΕΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στο Πεδίο του Άρεως. Μισή ώρα νωρίτερα (10.30) είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Επίσης στην απεργία μετέχει και η ΠΝΟ, γι’ αυτό δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια.

Κλειστά θα είναι επίσης, με απόφαση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, τα εμπορικά καταστήματα, ενώ η ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος) συμμετέχει στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις και καλεί τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες (επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους) να κλείσουν τις επιχειρήσεις και καταστήματά τους και να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 στην πλατεία Κοραή.

Ρολά αναμένεται να κατεβάσουν ακόμη και τα περίπτερα. Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ενοικιαστών Περιπτέρων και Καπνοπωλών Ελλάδος ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στις απεργιακές κινητοποιήσεις. Η συγκέντρωση των περιπτερούχων θα γίνει επίσης στις 12:00 στην πλατεία Κοραή.

Σε τριήμερη πανελλαδική αποχή από την Τετάρτη ως την Παρασκευή οι δικηγόροι, μετά από απόφαση των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα