ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ… Ο ΜΟΓΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Το παιδί του δάσους, ο 20χρονος νεαρός που εντοπίστηκε από τις γερμανικές αρχές τον περασμένο χρόνο και ισχυριζόταν ότι ζούσε μόνος του σε δάσος του Βερολίνου επί σειρά ετών, τελικά είναι από την Ολλανδία σύμφωνα με την θετή του μητέρα.

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, το παιδί είναι από την Ολλανδία και έφτασε στη Γερμανία τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τον αναγνώρισε η θετή του μητέρα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η αστυνομία και δήλωσε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Ρόμπιν και όχι Ρέι όπως ο ίδιος είχε αρχικά πει.

Ο 20χρονος, το παιδί του δάσους όπως τον αποκαλούσαν, εντοπίστηκε πέρυσι να

περιπλανάται ασκόπως και όταν τον προσέγγισαν οι αστυνομικοί τους είπε πως η μητέρα του πέθανε σε τροχαίο όταν ήταν 12 ετών και ο πατέρας του αποφάσισε να πάνε να ζήσουν στο δάσος.

Επιπλέον ο «Ρέι» είπε στις αρχές πως κάποια στιγμή ο πατέρας του πέθανε και αναγκάστηκε να τον θάψει στο δάσος. Μέχρι τότε, σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει, ζούσαν σε σπηλιές και τρέφονταν με κυνήγι και ξηρούς καρπούς.

Όμως η αστυνομία ποτέ της δεν βρήκε στοιχεία που να μαρτυρούν κάποιο τροχαίο δυστύχημα στο σημείο που είπε το παιδί ότι σκοτώθηκε η μητέρα του όπως επίσης δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν και τον τάφο του πατέρα.

Ο λόγος, που ξαναβγήκε στον πολιτισμό τον περασμένο Αύγουστο ήταν ότι δεν ήξερε πως να συντηρήσει τον εαυτό του μόνος του, είχε πει.

Όπως έγινε γνωστό συνομιλούσε στα αγγλικά και χρησιμοποιούσε και λίγες λέξεις στα γερμανικά, αλλά γρήγορα μπόρεσε να μάθει τη γλώσσα. Οι κοινωνικοί λειτουργοί που παρακολουθούσαν το παιδί εκτίμησαν πως αν ένα παιδί έχει μείνει για τόσο καιρό μόνο του δεν θα είχε αυτή τη μαθησιακή ικανότητα.

Ένας πρώην συμμαθητής του από την Ολλανδία δήλωσε στην ολλανδική τηλεόραση ότι ο Ρόμπιν είχε «προσωπικά προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα