Από τι πάσχει η Βίκυ Σταμάτη

Όπως αναφέρει η Espresso, η σύζυγος του πρώην υπουργού έχει ζητήσει να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι αλλαγές στην εμφάνιση της Βίκυς Σταμάτη είναι πλέον εμφανέστατες. «Το χλομό, συγκλονισμένο από πόνο βλέμμα της, η βαθιά θλίψη που αποτυπώνεται

στα χαρακτηριστικά της, η αφρόντιστη εμφάνισή της και το αμακιγιάριστο πρόσωπό της παραπέμπουν σε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ οι αλλεπάλληλες μεταφορές στα νοσοκομεία μπορεί να υποδηλώνουν προβλήματα υγείας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την Espresso πάντως, πριν από λίγους μήνες η Βίκυ Σταμάτη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών με τον ισχυρισμό ότι είχε πόνο στο στήθος και μάλιστα η ίδια φοβόταν για όγκο. Ζήτησε να την ψηλαφίσει ο γιατρός, ώστε να δώσει το πράσινο φως για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, αλλά κατά την εξέταση ο γιατρός δεν μπόρεσε να διαπιστώσει κάτι εξαιτίας των επιθεμάτων σιλικόνης που είχε βάλει στο στήθος της. Έτσι το αίτημα για μεταφορά στο νοσοκομείο απορρίφθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα