Μίτσελ: Ο Αστέρας δεν χαρίζει

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μίτσελ: «Ευχαριστώ τους πάντες για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την υγεία μου. Είμαι καλά, αύριο θα είμαι εδώ. Ευτυχώς στο ποδόσφαιρο πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και αυτοί θα αγωνιστούν αύριο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές γιατί δούλεψαν το ίδιο και ακόμη πιο δυνατά. Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Ξέρουμε τη σημασία. Είμαστε ο Ολυμπιακός και θα έρθουμε να παίξουμε για να κερδίσουμε. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Έχουμε αποφασίσει πως θα παίξουμε, ποια πλάνα

θα έχουμε και ποιοι θα είναι στον πάγκο. Ο Αστέρας είναι δυνατή ομάδα και ενωμένη που δεν χαρίζει τίποτα. Είναι στον τελικό γιατί είναι η καλύτερη ομάδα μαζί με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Έκανε ένα καλό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι μαζί με τον ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να παλέψουμε και να αγωνιστούμε όσο καλύτερα γίνεται από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όποιος πιστεύει ότι ο Αστέρας θα μας προσφέρει το Κύπελλο είναι γελασμένος. Είναι σημαντικό ματς. Θέλω πολύ να το κερδίσω».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Μανιάτης «Θέλουμε το νταμπλ για εμάς και για τον κόσμο. Εφέτος δεν παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αύριο πρέπει να πάρουμε το Κύπελλο. Είναι κίνητρο το νταμπλ. Όλοι οι παίκτες το θέλουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας έχει τη δεύτερη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα μετά από εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα