ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Στο Europa League θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του περιπέτεια ο Παναθηναϊκός ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League.


Οι πράσινοι μόχθησαν στον αγωνιστικό χώρο αλλά η αγωνιστική ανωτερότητα

της ισπανικής ομάδας δεν τους επέτρεψαν να δημιουργήσουν ούτε μία κλασική ευκαιρία για γκολ. Αντιθέτως, η Μάλαγα, τουλάχιστον κατά το πρώτο ημίχρονο, ήταν πολύ πιο επικίνδυνη και θα μπορούσε να σκοράρει τουλάχιστον σε μία περίπτωση.

Ακόμα και μετά τις αλλαγές του Φερέιρα στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν βελτίωσε το αγωνιστικό πρόσωπο και είναι χαρακτηριστικό ότι απείλησε, όσο απείλησε, από στημένες φάσεις. Στην κορυφαία εξ αυτών το απευθείας φάουλ του Χριστοδουλόπουλου πέρασε άουτ. Με το 0-0 και το 2-0 του πρώτου ματς η Μάλαγα πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League αφήνοντας εκτός τους πράσινους για δεύτερη συνεχή σεζόν.

Παναθηναϊκός:Καρνέζης, Πίντο, Βελάσκες, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Κατσουράνης (70’ Μαρίνος), Ζέκα (46’ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Φορναρόλι (73’ Τοτσέ).
Μάλαγα: Καμπαγιέρο, Ντεμικέλις, Γουέλινγκτον, Γκάμες, Μονρεάλ, Τουλαλάν, Καμάτσο, Χοακίν (91’ Πορτίγιο), Ελισέου (87’ Ντούντα), Ίσκο, Φαμπρίς (64’ Χουάνμι).

Keywords
Τυχαία Θέματα