ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ (ΝΕΑ) ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την ανακοίνωση των δύο πρώτων νέων οργάνων του ΠΑΣΟΚ άρχισαν τα …όργανα στο εσωτερικό του, με στελέχη να «απαντούν» στον πρόεδρο και άλλα να υπεραμύνονται των επιλογών του. Και έπεται συνέχεια με την ανακοίνωση νέων οργάνων από βδομάδα.

Δεν πρόλαβε να παρουσιάσει τα δύο πρώτα όργανα του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος και

…άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ. Πρώτα ήταν η Εύα Καϊλή που του διεμήνυσε μέσω διαδικτύου και social media πώς αισθάνθηκε με την πρότασή του να μετάσχει στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, και μετά ήταν οι πιο …ευνοημένοι, που φρόντισαν να της ανταπαντήσουν αρμοδίως!

Αφού πρώτα ευχαρίστησε για πολλοστή φορά μέσω twitter αρχικώς και facebook στη συνέχεια τους Θεσσαλονικείς που την εξέλεξαν πρώτη για να τους εκπροσωπήσει σε μία κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα, η Εύα Καϊλή άφησε σαφώς -αν και κομψά- αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου που της αφαίρεσε αυτή τη δυνατότητα για τρίτη φορά.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την πρότασή του να συμμετάσχω στην Πολιτική Γραμματεία, αλλά η ενασχόλησή μου με την πολιτική πάντα είχε βάση και αναφορά στην κοινωνία και γινόταν με όρους αξιοπρέπειας, ποτέ εν αναμονή οποιουδήποτε κομματικού διορισμού», έγραψε, αναφερόμενη παράλληλα στο «διαφορετικό ήθος και ύφος» που πρέπει να χαρακτηρίζει τους νέους διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον.

Την …απάντησή τους έσπευσαν να δώσουν στην κ.Καϊλή και όσους άλλους αρνήθηκαν την «τιμητική» πρόταση του προέδρου του κόμματος, τόσο ο Πάνος Μπεγλίτης, η συμμετοχή του οποίου στα όργανα υπήρξε έκπληξη και …αποτέλεσμα συμβιβασμών για τους πιο «βενιζελικούς», όσο και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που φέρεται από βδομάδα να αναλαμβάνει πέραν των βουλευτικών και νέα καθήκοντα, παρά τω Γιάννη Δατσέρη, στην Γραμματεία Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ. «Είναι πολυτέλεια να ορίζει ο καθένας τη στάση του απέναντι στην παράταξη, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση σήμερα με ορισμένες προσωπικές εκτιμήσεις ή αξιολογήσεις», δήλωσε ο κ. Μπεγλίτης, ενώ ότι «όλα τα στελέχη, ακόμα και αν δεν έχουν ρόλο, θα αναλάβουν την ευθύνη για να ανανεωθεί και να αναγεννηθεί το ΠΑΣΟΚ», επιχείρησε να τα προκαταλάβει ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Την ερχόμενη εβδομάδα πάντως, αναμένονται και νέες ανακοινώσεις, με υπεύθυνους ανά Περιφέρεια, νέο Διοικητικό και Επιστημονικό Συμβούλιο στο ΙΣΤΑΜΕ κτλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Γραμματεία Παρακολούθησης του Κυβερνητικού Έργου θα αναλάβει ο Χρήστος Πρωτόπαπας, υποβοηθούμενος από τον Κώστα Καρτάλη, ενώ νέος πρόεδρος του ΔΣ του ΙΣΤΑΜΕ θα αναλάβει ο Κώστας Σκανδαλίδης και του Επιστημονικού του Συμβουλίου ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός Ναπολέων Μαραβέγιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα