Άρωμα γυναίκας στην ταινία Frozen της Disney

Το φιλμ βασίζεται στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «η βασίλισσα του χιονιού».
Το Frozen έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Χόλιγουντ. Είναι η πρώτη ταινία animation της Disney, της οποίας το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει μία γυναίκα η χαρισματική Τζένιφερ Λι.
«Είμαι ενθουσιασμένη, που έγινα η πρώτη συγγραφέας και σκηνοθέτης ενός τέτοιου έργου στη Disney. Ήταν μία συναρπαστική εμπειρία. Πιστεύω, ότι όλο και περισσότερες γυναίκες στρέφονται στις ταινίες animation. Οι γυναίκες δίνουν μία άλλη πνοή και αυθεντικότητα στους χαρακτήρες. Είναι ένα ασφαλές πεδίο για να πεις αυτό που αισθάνεσαι. Αυτό κάναμε και εμείς. Είμαι πολύ περήφανη για αυτούς τους χαρακτήρες. Νομίζω, ότι είναι πολύ ζωντανοί και αληθινοί. Δημιουργούν σχέσεις, έχουν ελαττώματα και την ίδια στιγμή μας εμπνέουν πολλά πράγματα», δήλωσε στην πρεμιέρα η Τζένιφερ Λι.
Η Άννα αναζητάει την αδερφή της για να λύσει τα μάγια του παγετώνα. Το ρόλο αυτό ερμηνεύει η ηθοποιός Κρίστεν Μπελ.
«Η Τζένιφερ δίνει αρμονικά τη γυναικεία οπτική. Ένιωσα πραγματικά, ότι ταιριάξαμε απόλυτα πνευματικά για να αναλύσουμε τον χαρακτήρα της Άννας. Συμφωνούμε απόλυτα οι δυο μας. Δεν θέλαμε να είναι ένας συνηθισμένος χαρακτήρας, που θα είναι ευθυτενής και σωστή όλη την ώρα. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μία περίεργη, ανόητη και αμήχανη κοπέλα, που θα μου τραβούσε και εμένα την προσοχή, αν ήμουν τώρα παιδί», εξηγεί η Κρίστεν Μπελ.
Πηγή: http://gr.euronews.com/

Keywords
Αναζητήσεις
tainia tis froze
Τυχαία Θέματα