Μπάγερν-Μπαρτσελόνα: Η πρώτη μάχη

Πολλοί πίστευαν ότι αυτό θα ήταν το ζευγάρι του τελικού του Λονδίνου. Η κληρωτίδα, όμως, είχε διαφορετική γνώμη και έφερε τη Μπάγερν εναντίον της Μπαρτσελόνα για μια θέση στον τελικό του Champions League.

Απόψε, λοιπόν, στην έδρα της (και μαθηματικά) πρωταθλήτριας της Γερμανίας, θα διεξαχθεί η πρώτη τιτανομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες με φόντο το ιστορικό Γουέμπλεϊ όπου στις 25 Μαΐου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. Ενας

τελικός που δεν αποκλείεται να έχει εμφύλιο (ισπανικό ή γερμανικό, θα δούμε) αφού στον άλλον ημιτελικό (αυτόν της Τετάρτης) η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στα της προϊστορίας, η Μπάγερν Μονάχου μετράει μόλις μία ήττα απέναντι στους Καταλανούς, ενώ η Μπαρτσελόνα μετράει 17 σερί ματς κόντρα σε γερμανικές ομάδες δίχως ήττα. Μάλιστα, στην τελευταία αναμέτρηση των 2 ομάδων η Μπαρτσελόνα νικούσε τους Βαυαρούς με 4-0 από το ημίχρονο! Αντιθέτως, η προηγούμενη φορά που οι 2 ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στη διοργάνωση, τη σεζόν 1998-1999, η Μπάγερν νίκησε 1-0 στο Μόναχο και 2-1 στη Βαρκελώνη στη φάση των ομίλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα