Μπαρτζώκας: Είναι γούρι να μας υποτιμούν

17:23 1/5/2013 - Πηγή: Matrix24

Με στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Final Four του Λονδίνου, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού:

«Αν πάρουμε σαν δεδομένο πως θα υπάρχει μαχητικότητα, αυτό που θα ήθελα είναι να υπάρχει ηρεμία και αποφασιστικότητα και συγκέντρωση,

αυτό θα ήθελα να είναι, η αυτοσυγκέντρωση που θα έπρεπε να έχουμε. Να μιλήσουμε για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας χρειάζεται μισή ώρα απάντηση. Ήδη οι συνεργάτες μου έχουν αρχίσει να κοιτούν κάποια πράγματα. Το ποιος είναι αποδυναμωμένος ή ενισχυμένος φαίνεται μόνο στο γήπεδο. Έχει μεγάλο μπάτζετ, έμπειρους παίκτες από την Ευρωλίγκα και πολύ έμπειρο προπονητή. Δεν έχει τρωτά σημεία φανερά. Είναι μια ομάδα που χάνει και έχουμε αρκετές πιθανότητες να νικήσουμε. Είναι τελείως λάθος να συγκρίνεις τις δύο ομάδες. Είναι μια οπτική για τους δημοσιογράφους, αλλά όχι για τους παίκτες.

Το αν έχουμε το λιγότερο άγχος είναι μια καλή ερώτηση για τους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε εμείς να το χρησιμοποιήσουμε για μότο. Αυτό που θέλαμε είναι να φτάσουμε στο Final Four. Θεωρώ πως την πίεση τη μεγαλύτερη την έχουν οι άλλοι. Εμείς θέλουμε να πάμε πάλι να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Εμείς θα έχουμε έναν παραπάνω τρόπο να διαχειριστούμε πίεση και το άγχος. Ήδη Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν παίξει πάρα πολλές φορές μεταξύ τους. Τους έχει πειράξει πάρα πολύ πως το έχασαν πέρσι. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση, ούτε τανκς ούτε τίποτα. Όσοι μας δουν και όσοι ακολουθήσουν στο Λονδίνο να ευχαριστηθούν την προσπάθεια μας.

Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα να το πω πιο εκλεπτυσμένα. Και το έχουν δείξει πάρα πολλές φορές. Και το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν το ματς με την Εφές. Ακόμη και γιατρός χρειάστηκε για έναν φίλαθλο. Σημαίνει πως ήταν ένα ψυχοφθόρο ματς, αλλά οι παίκτες ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό το ματς.

Δεν θέλω να μιλήσω για εμένα. Όταν τελειώσει η χρονιά ευχαρίστως να μιλήσω για εμένα. Στο Final Four βρεθήκαμε όλοι μαζί και ανήκει συνολικά σε όλους. Και αν πρώτα ο Θεός πάρουμε το Κύπελλο, θα είναι μια ικανοποίηση για όλους. Πάντα από την αρχή της σεζόν διάβαζα δηλώσεις, το έχω και για γούρι να μας υποτιμούν λίγο. Μια ο Σαβάνοβιτς ήθελε να ξυρίσει το κεφάλι του. Ο Σαν Εμετέριο δύο φορές δήλωσε πως ο η ομάδα του θα κέρδιζε σίγουρα, ο κ. Οζερχούν τα ίδια, αλλά εγώ είδα άλλα αποτελέσματα. Δεν ξέρω πως χρίζει κάποιος τα φαβορί και εάν αυτό γίνεται σύμφωνα με τα μπάτζετ».

Keywords
Τυχαία Θέματα