Χριστούγεννα με σκουπίδια

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απεργούν σήμερα και αύριο, ενώ την αύριο στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το τα γραφεία της Ομοσπονδίας και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις πρωτεύουσες των νομών όλης της χώρας.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι θα απέχουν από κάθε εργασία το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι τα σκουπίδια θα παραμείνουν στους δρόμους. Επίσης η ΠΟΕ

ΟΤΑ έχει ήδη αποφασίσει 48ωρη αποχή Δευτέρα και Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα συμμετάσχει στην πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ. Για μια εβδομάδα δηλαδή δε θα λειτουργούν οι δήμοι, δεν θα γίνεται αποκομιδή των σκουπιδιών, ενώ θα παραμείνουν κλειστοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί!

Παράλληλα, η ΑΔΕΔΥ καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη των Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Οργανώσεων – Μελών της, καθώς και τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της, να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους τις κινητοποιήσεις και το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσει η ΠΟΕΟΤΑ την Παρασκευή.

Την ίδια ώρα αμετακίνητο στις θέσεις του παραμένει το υπουργείο, καθώς όπως διαμήνυσε δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο μέτρο της διαθεσιμότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα