ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Επιχείρηση για την απομάκρυνση αλλοδαπών μικροπωλητών που βρίσκονται σε διασταυρώσεις με φωτεινούς σηματοδότες στην Καλαμάτα έκαναν την περασμένη Τετάρτη μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία χτύπησαν και έδιωξαν τους μετανάστες.

Σύμφωνα με άρθρο της τοπικής εφημερίδας «Ελευθερία», τα μέλη της Χρυσής Αυγής έδειραν άγρια

και έδιωξαν τους μετανάστες, ενώ όταν ερωτήθηκε η Αστυνομία αν γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση, η απάντηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης ήταν ότι δεν έχει γίνει καμία σχετική καταγγελία. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. σημείωναν πως γίνεται έρευνα σχετικά με το συμβάν.

Σε ανακοίνωση της η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρει: «Τα φανάρια της Καλαμάτας είναι πλέον ελεύθερα από τους λαθρομετανάστες που ενοχλούσαν τους περαστικούς, με την επιμονή τους να καθαρίσουν τα τζάμια εκβιαστικά τις περισσότερες φορές, βρίζοντας αυτούς που δεν τους έλεγαν ναι (κυρίως γυναίκες)».

«Δύο ημέρες εκκαθαρίσεων μας ήταν αρκετές για να μπει ένας τέλος σε αυτή την κωμωδία με τις αρχές άπραγες και πολλές φορές θεατές της ταλαιπωρίας των Καλαματιανών οδηγών. Οι αριστεροί λαθρομεταναστολάγνοι που θα τους αναζητήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας να τους πάμε εκεί που μένουν για να τους πάρουν στα πολυτελή σπίτια τους», προσθέτει η Τοπική Οργάνωση του κόμματος.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «κατά την διάρκεια των εκκαθαρίσεων των φαναριών» δεν έγινε καμία επίθεση σε λαθρομετανάστες, γιατί όταν αυτοί τους αντιλήφθηκαν έφυγαν αμέσως.

Keywords
Τυχαία Θέματα