ΔΙΕΘΝΕΣ «ΚΡΑΞΙΜΟ» ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

12:20 7/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Η επίθεση με χαστούκια του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, εννοείται ότι δεν πέρασε απαρατήρητη από τα διεθνή ΜΜΕ. Διαβάστε

τι λένε τα δημοφιλή online μέσα. 

«The Guardian: Σε αφήνει άφωνο: Ο εκπρόσωπος του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα έριξε γροθιές σε μια βουλευτή του κομμουνιστικού κόμματος και περίχρυσε με νερό μια άλλη, κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση σήμερα το πρωί. Η Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ είπε ότι ”όταν με χτυπά ένα κτήνος, είναι σα να δέχεται χαστούκι στο μάγουλο κάθε Έλληνας”.

«The Telegraph»: Άσχημες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε μια τηλεοπτική συζήτηση στην Ελλάδα, η οποία πήρε βίαιη τροπή. Ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή, το οποίο κέρδισε σχεδόν 7% των ψήφων στις πρόσφατες εκλογές, ρίχνει ένα ποτήρι νερό σε μία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν σηκωθεί από την καρέκλα του και επιτεθεί με χαστούκια στην βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. Αυτό προέκυψε έπειτα από ένα λεπτό έντονης συζήτησης που όσο περνούσε η ώρα χειροτέρευε.

«Associated Press»: Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον εκπρόσωπο Τύπου του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος εξελέγη στο κοινοβούλιο στις προηγούμενες εκλογές στην Ελλάδα, διότι βιαιοπράγησε κατά δύο συνομιλητών του σε τηλεοπτικό πάνελ. Ο Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε τρεις φορές την βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος Λιάνα Κανέλλη, ενώ πρωτύτερα είχε ρίξει ένα ποτήρι νερό στην Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία λίγο πριν είχε κάνει αναφορά σε μια δικαστική υπόθεση που εκκρεμεί εναντίον του. Η Χρυσή Αυγή, η οποία αρνείται κατηγορηματικά τη νεοναζιστική ετικέτα, έχει κατηγορηθεί ότι βρίσκεται πίσω από βίαιες επιθέσεις εναντίον μεταναστών.

Τα περισσότερα διεθνή ειδησεογραφικά sites και οι online εφημερίδες αναπαράγουν την είδηση μέσω του «Associated Press» του «Telegraph».

Keywords
Τυχαία Θέματα