ΔΗΜΑΡ: «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ» ΚΑΤΑ… ΠΑΣΟΚΩΝ!

Οι «εκσυγχρονιστές», δηλαδή όσοι εντάχθηκαν στον κύκλο των πολιτικών θαυμαστών του Κώστα Σημίτη, ουδέποτε τα πήγαν καλά με τους εκπροσώπους του λεγόμενου «κοινωνικού ΠΑΣΟΚ.

Εξ ου και πάντα τα δύο ρεύματα είχαν κόντρες μεταξύ τους. Τις κόντρες αυτές, μάλιστα, δεν τις κράτησαν εντός του ΠΑΣΟΚ, αλλά τις μετέφεραν και… στη ΔΗΜΑΡ. Τις τελευταίες ημέρες, οι «σημιτικοί» που έχουν προσχωρήσει

στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη ξιφουλκούν ασταμάτητα κατά των δύο «κοινωνιστών» βουλευτών του κόμματος, που επίσης προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ: Του Οδυσσέα Βουδούρη και του Γιάννη Μιχελογιαννάκη. Μάλιστα, σε άρθρο του στην «εκσυγχρονιστική» ιστοσελίδα metarithmisi.gr, ο Γιάννης Μεϊμάρογλου, βάλλει με πολύ ειρωνικό τρόπο κατά του Οδυσσέα Βουδούρη. Το άρθρο του επέχει θέση ανοιχτής επιστολής στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη. Απευθυνόμενος σε β’ ενικό στον Φώτη Κουβέλη, τού λέει: «Το τελευταίο που θέλω να σου πω, Πρόεδρε, είναι και το πιο σημαντικό και θέλω να το προσέξεις πολύ. ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, Πρόεδρε! Τις παραβιάζεις συστηματικά και σε κάθε ευκαιρία που σου δίνεται! Σε λίγο θα μας βάλεις να στηρίζουμε μέχρι και… μεταρρυθμίσεις, Πρόεδρε!». Στη συνέχεια, «φωτογραφίζοντας» τους Βουδούρη-Μιχελογιαννάκη, ο Μεϊμάρογλου συνεχίζει: «Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα συνεπή και ασυμβίβαστα στελέχη, που δεν επιτρέπουν καμιά απολύτως αλλαγή που μπορεί να βλάψει τα κεκτημένα συμφέροντα δεκαετιών, τα οποία κατακτήθηκαν με συντεχνιακούς αγώνες, από τους οποίους η Αριστερά δεν μπορούσε φυσικά να λείψει…». Και για να μη μείνει καμία αμφιβολία ότι αναφέρεται στον κ. Βουδούρη, ο Μεϊμάρογλου καταλήγει ως εξής: «Μπορεί να σου φανεί σκληρό, αλλά θα στο πω, Πρόεδρε. ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! Τις αρχές και τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ, τις ξέρει και τις υπερασπίζεται μόνον ο δυναμικός βουλευτής μας, ο αξέχαστος «γιατρός χωρίς σύνορα»… με τη Σερβία, ο ακούραστος «κάθε μέρα πολίτης»… του Γιώργου, ο… ισοδύναμος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Οδυσσέας Βουδούρης!».

Keywords
Τυχαία Θέματα