ΔΗΜΑΡ (ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΑΡ (ΥΠΟΥΡΓΩΝ)

Το σφυροκόπημα των υπουργών που έχουν προταθεί από τη ΔΗΜΑΡ (δηλαδή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη και του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη) καλά κρατεί.

Μετά την ερώτηση της περασμένης εβδομάδας προς τον κ. Μανιτάκη για το αν έχουν συσταθεί τα πειθαρχικά συμβούλια στο Δημόσιο, χθες οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ σφυροκόπησαν εκ νέου τους υπουργούς που… πρότεινε ο Φώτης Κουβέλης.
Με

ερώτησή τους και προς τους δύο υπουργούς, οι βουλευτές Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός ρωτούν γιατί δεν έχει προχωρήσει η απόλυση επίορκων δημοσίων υπαλλήλων. Μάλιστα, οι βουλευτές του Φώτη Κουβέλη φέρνουν ως παράδειγμα και τον περίφημο γιατρό που έδινε τα πιστοποιητικά τυφλότητας στη Ζάκυνθο και συνεχίζει να… εκπληρώνει τον όρκο του Ιπποκράτη στο νοσοκομείο Πύργου.  Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε χθες και δεύτερη ερώτηση, προς τον Αντώνη Ρουπακιώτη αυτή τη φορά. Εννέα βουλευτές ρωτούν τον υπουργό Δικαιοσύνης πότε σκοπεύει να φέρει στη Βουλή το νομοσχέδιο περί αλλαγής του κώδικα για τα ναρκωτικά, προκειμένου να αλλάξουν οι ποινές και να αποσυμφορηθούν οι φυλακές. Είμαι βέβαιος, πάντως, ότι το σκληρό πρέσινγκ της ΔΗΜΑΡ προς τους υπουργούς που η ίδια πρότεινε έχει ως στόχο να… τους κάνει καλύτερους στα καθήκοντά τους και δεν κρύβεται τίποτα από πίσω…

Keywords
Τυχαία Θέματα