ΔΗΜΑΡ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ως απόδειξη ότι «υπάρχει βούληση από τους εταίρους μας να δοθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα» εκλαμβάνει η Δημοκρατική Αριστερά την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα την προσεχή Τρίτη.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Το κόμμα του Φώτη Κουβέλη υποδέχθηκε πολύ θετικά την πρωτοβουλία της Γερμανίδας καγκελαρίου να αποδεχθεί την πρόσκληση του πρωθυπουργού. Μάλιστα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό

Real, ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, επισήμανε ότι η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα «δείχνει ότι υπάρχει βούληση από τους εταίρους μας, να δοθεί λύση στο πρόβλημα».

Πάντως, στην Αγίου Κωνσταντίνου επικρατεί προβληματισμός, σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, αφού το οικονομικό επιτελείο δείχνει να υποχωρεί στις απαιτήσεις των «τροϊκανών» και είναι έτοιμο να αποφασίσει περαιτέρω σκληρά μέτρα, πέραν των 7,8 δισ. ευρώ.

Ο Αν. Παπαδόπουλος, πάντως, στη ραδιοφωνική συνέντευξή του, δήλωσε ότι ως τώρα δεν υπάρχει καμία ειδοποίηση από το Μέγαρο Μαξίμου για σύσκεψη αρχηγών. Ο υπουργός Οικονομικών χθες ενημέρωσε τον Φώτη Κουβέλη για την πρόοδο στις συζητήσεις με την τρόικα και στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ διαμηνύθηκε -όπως και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, εξάλλου- ότι θα πρέπει να βρίσκεται εν αναμονή τηλεφωνήματος για σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ως το βράδυ της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα