Διμέτωπη επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά και τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, θα υποστηρίξει το πάγιο αίτημα του κόμματός του να φύγει η κυβέρνηση και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

Εντός Βουλής θα κλιμακώσει την επίθεσή του απέναντι στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ενώ έξω από το κοινοβούλιο έχει καλέσει τους

πολίτες σε ανοιχτή συγκέντρωση, στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Συντάγματος, πριν την κρίσιμη ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να εξαπολύσει εφ’ όλης της ύλης επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και στον πρωθυπουργό προσωπικά και δευτερευόντως στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Θα καταγγείλει την μνημονική πολιτική αλλά και την αντιδημοκρατική συμπεριφορά της κυβέρνησης, που φτάνει στα όρια της εκτροπής.

Ως προς τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος, ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει κάλεσμα για την «υπεράσπιση της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού» και τονίζει ότι «την ώρα που θα συζητείται η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην τρόικα, αντίστασης στο μνημόνιο και στη συρρίκνωση της δημοκρατίας. Φτάνει πια! Σταματάμε την καταστροφή, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία, αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα