Δύσκολη η επιστροφή του Σισέ

Ωστόσο, το θέμα παρουσιάζει πολύ συγκεκριμένες δυσκολίες. Ο Σισέ έχει πληροφορηθεί από πρώτο χέρι (διατηρεί πολλές φιλίες στην Ελλάδα) ότι η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι σχεδόν ασφυκτική και ότι οι πληρωμές καθυστερούν χαρακτηριστικά.

Εκτός αυτού το κασέ του Γάλλου φορ παραμένει σε απαγορευτικά, για τους πράσινους, επίπεδο. Σύμφωνα με τις φήμες, ο Παναθηναϊκός,

με τη βοήθεια και του Νικόλα Πατέρα, του προσφέρει 700.000 ευρώ μέχρι τον Ιούνιο, ποσό όμως τεράστιο. Για πολύ λιγότερα χρήματα ο σύλλογος ξεφορτώνεται από το ρόστερ του παίκτες όπως ο Κατσουράνης, ο Μπουμσόνγκ και ο Χριστοδουλόπουλος.

Αν ο Σισέ αποκτηθεί μ’ αυτά τα χρήματα, οι ισορροπίες μέσα στα αποδυτήρια θα διασαλευτούν (κάτι που γνωρίζει ο Γάλλος) και το ήδη εκρηκτικό κλίμα θα…σκάσει στα χέρια του προπονητή Φάμπρι που έτσι και αλλιώς θεωρείται λύση προσωρινή.

Τέλος, για τα μάτια του Σισέ, υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες. Και μάλιστα από την Ασία (Κίνα) που μπορούν να δώσουν πολύ περισσότερα χρήματα και ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο στον 32χρονο στράικερ. Θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια; Δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα