Ε, ρε Πάγκαλο που χρειάζεται η Χριστοφιλοπούλου

07:14 1/8/2013 - Πηγή: Matrix24

Υποστηρίζοντας πως …κατανοεί ότι υπάρχει κάποια αναγκαιότητα από το υπουργείο Οικονομικών για να υπάρξει παράταση της εισφοράς αλληλεγγύης ως το 2016, δεν περιορίστηκε να μη δηλώσει ότι όσο η χώρα σύρεται πίσω από τα ελλείμματα, δεν θα πιάσει ποτέ τους στόχους της.

Εξού και το αίτημα για σταθερό φορολογικό σύστημα, που θα λύσει αυτά τα προβλήματα, όπως είπε, προσθέτοντας πως σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση πρέπει να δουλέψουν όλοι.

Το θέμα πάντως με

το σταθερό φορολογικό σύστημα, δεν είναι κάτι καινούριο. Αντίθετα, αποτελεί πάγιο αίτημα, πολλών βουλευτών και σίγουρα περισσότερων πολιτών εδώ και χρόνια. Το πρόβλημα είναι ότι ισάριθμα χρόνια τώρα ακούγεται και ποτέ δεν γίνεται…

«Και δεν γίνεται από κυβερνήσεις στις οποίες συμμετέχει η κυρία Χριστοφιλοπούλου», μας έλεγε βουλευτής της αντιπολίτευσης για να προσθέσει -με αρκετή δόση χαιρεκακίας είναι η αλήθεια- «Αντί λοιπόν να σιωπά η κυρία υφυπουργός, συνεχίζει το …δούλεμα των δηλώσεων». Ένας άλλος βουλευτής, σύντροφος της Χριστοφιλοπούλου αυτός, που παρακολουθούσε τη συζήτηση, συμπλήρωσε: «Ε, ρε Πάγκαλος που της χρειάζεται…»

Keywords
Τυχαία Θέματα