Έδωσε στον σύζυγό της το νεφρό της και τώρα το ζητάει πίσω

Ο Άντυ Λαμπ υπέφερε από νεφρική ανεπάρκεια και έμενε στη ζωή μόνο εξαιτίας των συνεχών αιμοκαθάρσεων, μέχρι που η σύζυγός του Σαμάνθα τον έπεισε να του δώσει το ένα της νεφρό.

Η 41χρονη γυναίκα, έκανε τα πάντα για να πετύχει η μεταμόσχευση. Μέχρι και εξαντλητική δίαιτα προκειμένου να είναι σίγουρη ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Η μεταμόσχευση έγινε τον Οκτώβριο του 2009. Μέχρι και το BBC είχε κάνει αφιέρωμα στην αξιοθαύμαστη πράξη αγάπης.

Όμως, η κατάληξη δεν ήταν η αναμενόμενη…

Το 2012 ένα απόγευμα που εκείνη ήταν στη δουλειά

της, ο ευεργετηθείς σύζυγος πήρε τα πράγματά του, την τηλεόραση και το στερεοφωνικό και της άφησε ένα σημείωμα στο ταχυδρομικό κουτί. Όπως υποστηρίζει η Σαμάνθα, είχε κάνει σχέση με την καλύτερή της φίλη. Ο ίδιος το αρνείται.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2004 και μετά από κάποια διαλείμματα στη σχέση τους παντρεύτηκαν το 2007.

«Είχε παιδιά από προηγούμενη σχέση του και ήθελε να είναι μαζί τους» δικαιολόγησε την πράξη της η 41χρονη γυναίκα, η οποία όμως τώρα εύχεται να μπορούσε να πάρει πίσω το όργανο που δώρισε και να το δώσει σε κάποιον που το αξίζει περισσότερο.

«Αναμφισβήτητα-γράφει το focuswebtv.gr-θα έκανα και πάλι την επέμβαση, αλλά αυτήν τη φορά θα έδινα το νεφρό μου σε κάποιον που το αξίζει περισσότερο. Τον μισώ. Αν μπορούσα θα το έπαιρνα πίσω και θα το έδινα σε κάποιον άλλον. Δεν μου αρέσει που υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν σε λίστες αναμονής για να τους γίνει μεταμόσχευση οργάνων. Από αυτόν το μόνο που θέλω πια είναι την υπογραφή του στα χαρτιά του διαζυγίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα