ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Ο ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα για τα επτάχρονα δίδυμα που τραυματίστηκαν χθες, όταν χτυπήθηκαν από την μοτοσικλέτα του 21χρονου υπαξιωματικού του Π.Ν. Το αγόρι έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ η μητέρα τους έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Στο ναυτοδικείο ο δράστης.

Έχει βγει και σχετική ανακοίνωση από το σχολείο των δύο παιδιών: «Στις 12/7 δυο μαθητές του 150 Δημοτικού Σχολείου του Συλλόγου μας, ηλικίας 7 ετών έπεσαν θύμα μαζί με τη μητέρα τους ασυνείδητου οδηγού μοτοσυκλέτας που παραβίασε τον φωτεινό σηματοδότη στη διασταύρωση Πατησίων και Τροίας και συνέχεια εγκατέλειψε τα θύματα του… Όσοι

και όσες μπορείτε να βοηθήσετε μπορείτε να προσφέρετε αίμα είτε στο Αγλαΐα Κυριακού, είτε σε άλλο νοσοκομείο στο όνομα των παιδιών. Με τις ευχές για πλήρη ανάρρωση των τραυματιών σας ευχαριστούμε όλους και όλες».

Οι γιατροί λένε ότι τα παιδιά δίνουν μάχη με τον χρόνο, αφού η κατάστασή τους θεωρείται κρίσιμη και ενδεχομένως μεταβλητή, μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο 24ωρο στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η μητέρα των παιδιών η οποία νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό», υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση για την αντιμετώπιση της ρήξης σπληνός, ενώ φέρει κακώσεις και κατάγματα οφθαλμικού κόγχου και λυθοειδούς οστού, θλάση πνεύμονος και σπληνός. Ωστόσο, η ασθενής επικοινωνεί πλήρως με το περιβάλλον της και δεν κινδυνεύει. Να πούμε ότι τα δίδυμα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και η μητέρα τους στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση των παιδιών, ειδικά του αγοριού, είναι κρίσιμη και απαιτείται αίμα.

Χωρίς δίπλωμα οδήγησης ο δράστης

Ο δράστης που χτύπησε τη μητέρα και τα δύο της παιδιά είναι ένας μόνιμος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ηλικίας 21 ετών, ο οποίος δήλωσε ότι φοβήθηκε, για αυτό και εγκατέλειψε τα θύματά του. Ο νεαρός οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στο ναυτοδικείο. Οι πληροφορίες λένε ότι ο 21χρονος δεν έχει άδεια οδήγησης και ότι η μοτοσικλέτα του είναι ανασφάλιστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα