ΕΛΛΗΝΙΚΟ… ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ

23:25 2/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Με αναφορές στη χώρα μας εξελίχθηκε το ντιμπέιτ μεταξύ του Νικολά Σαρκοζί και του Φρανσουά Ολάντ, που κονταροχτυπιούνται για την προεδρία της Γαλλίας στο β’ γύρο των εκλογών.

Ο Νικολά Σαρκοζί από την αρχή της τηλεμαχίας ήταν ερριστικός και επιθετικός, ενώ απευθυνόμενος προς τον ηγέτη των Σοσιαλιστών τόνισε: «Εγώ έχω ως πρότυπο τη Γερμανία, εσείς την Ελλάδα».

Η τηλεμαχία

των δύο υποψηφίων διεξήχθη σε υψηλούς τόνος, με τον Σαρκοζί να αποδεικνύεται αρκετά θερμός και να περνάει με την έναρξη της τηλεμαχίας στην επίθεση εναντίον του Σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ.

Από την αρχή τα θέματα που τέθηκαν στην «αρένα» ήταν η οικονομία και η απασχόληση.

Ο Ολάντ από την πλευρά του κατηγόρησε το Νικολά Σαρκοζί ότι «δίχασε τους Γάλλους» και «δημιούργησε στρατιές ανέργων». διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι θα είναι ένας δίκαιος πρόεδρος που θα προωθήσει την ανάπτυξη.

«Θα είμαι ο πρόεδρος της συσπείρωσης… θέλω να ενώσω τους Γάλλους… θα είμαι ο πρόεδρος της ανάπτυξης» είπε ο υποψήφιος για τη γαλλική προεδρεία Φρανσουά Ολάντ τονίζοντας παράλληλα ότι θα επαναφέρει τη δικαιοσύνη για τους ασθενέστερους, καθώς όπως υποστήριξε «οι προνομιούχοι έχουν προστατευθεί αρκετά».

Από την πλευρά του ο Σαρκοζί αντέδρασε λέγοντας  ότι «Δεν μπορεί να είμαι μόνο εγώ ένοχος» για να λάβει την απάντηση από τον Ολάντ: «Κύριε Σαρκοζί είναι δύσκολο να πείσετε ότι είστε θύμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα