ΕΝΑΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

Την ώρα που οι Βρετανοί καμαρώνουν για τα υψηλά μέτρα ασφαλείας που έχουν λάβει ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, ένας 11χρονος κατάφερε να περάσει από τα συστήματα ασφαλείας του αεροδρομίου του Μάντσεστερ και χωρίς εισιτήριο και διαβατήριο πέταξε για Ρώμη!

Οι αρχές του αεροδρομίου του Μάντσεστερ ξεκίνησαν ήδη έρευνα για να διαπιστώσουν πώς κατάφερε να επιβιβαστεί ο μικρός σε πτήση με προορισμό τη Ρώμη, ενώ πολλοί υπάλληλοι τέθηκαν σε αργία.

Ο πανέξυπνος Λίαμ Κόρκοραν

αναμείχθηκε με τα μέλη μιας οικογένειας, πέρασε από τους ελέγχους ασφαλείας χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα και επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος της εταιρείας χαμηλού κόστους Jet2.com, ενώ κανείς από το προσωπικό του αεροδρομίου ή της αεροπορικής εταιρείας να αντιληφθεί το παραμικρό.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης οι υπόλοιποι επιβάτες του, κατάλαβαν ότι το παιδί ταξίδευε μόνο του και ενημέρωσαν τις αεροσυνοδούς.

Ο Λίαμ παρέμεινε μέσα στο αεροπλάνο όταν αυτό προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης και επέστρεψε στη συνέχεια στο Μάντσεστερ, όπου τον περίμενε η έντρομη μητέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα