Επιμένει στη διαφωνία του για τα εργασιακά ο Κουβέλης

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, σε μία ύστατη προσπάθεια συμβιβασμού, προκειμένου να πειστεί η ΔΗΜΑΡ να

υπερψηφίσει τα μέτρα.

Ωστόσο, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη 40λεπτη συνάντηση των δύο ανδρών, ο Φώτης Κουβέλης εξήγγειλε ότι εμμένει στη στάση του.

«Η θέση της ΔΗΜΑΡ παραμένει ίδια για τα εργασιακά. Σε καμία περίπτωση δεν είναι επιλογή για ρήγμα στην κυβέρνηση. Αντίθετα, παραμένει σταθερή η επιλογή μας για την εκταμίευση των 31,5 δισ. ευρώ και την εξασφάλιση της παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης, προσθέτοντας: «Οι μεταβολές που αξιώνει η τρόικα στα εργασιακά δεν έχουν καμία σχέση με το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας. Οι εργασιακές σχέσεις είναι εσωτερική υπόθεση της χώρας. Δεν έχουν σχέση με όσα επιμένουν οι εταίροι μας».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ απάντησε θετικά στην ερώτηση αν θα παραμείνει στην κυβέρνηση, ενώ επανέλαβε ότι «δεν είναι επιλογή μας το ρήγμα στην κυβέρνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα