Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή άρθρο κατά του ρατσισμού!

17:48 2/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο Νάσος Θεοδωρίδης είχε αποπεμφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από την επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βουλής, καθώς είχε αποκαλέσει τα Ίμια με την τουρκική ονομασία τους («Καρντάκ»).

«Οι επανειλημμένες δημόσιες διατυπωμένες προσωπικές απόψεις του σ. Νάσου Θεοδωρίδη, δεν απηχούν στις συλλογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής», είχαν αναφέρει τότε πηγές της Κουμουνδούρου, τονίζοντας πως «είναι σαφές ότι δεν μπορεί

να εκπροσωπεί τον φορέα στην επιτροπή δικαιωμάτων της Βουλής».

Η Συγγρού επιτέθηκε σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή άρθρο του τελευταίου στην Αυγή, στο οποίο υπογράφει ως μέλος του Τμήματος Δικαιωμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παρά το γεγονός ότι το non paper του προηγούμενου Φεβρουαρίου καθιστούσε σαφές ότι ο Ν. Θεοδωρίδης είχε χάσει τη θέση του μόνο στην επιτροπή της Βουλής, το γραφείο τύπου της Ν.Δ. ισχυρίστηκε είχε αποπεμφθεί από το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο ανησυχητική είναι όμως η αναφορά του συντάκτη του δελτίου τύπου, ότι «ο κ. Θεοδωρίδης συνεχίζει να αρθρογραφεί στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή με το ίδιο πάθος τις “προσωπικές” του απόψεις », καθώς και κατάληξη της ανακοίνωσης, σύμφωνα με την οποία: «Είναι σαφές πως ο κ. Τσίπρας είπε ψέματα για τη διαγραφή του στελέχους του και πως οι απόψεις του κ. Θεοδωρίδη δεν είναι προσωπικές, αλλά του ΣΥΡΙΖΑ».

Ποιες είναι όμως αυτές οι απόψεις, για τις οποίες ελέγχεται αυτή τη φορά ο Ν. Θεοδωρίδης και κατ’ επέκταση ο ΣΥΡΙΖΑ; Σύμφωνα με το συνημμένο άρθρο του κομματικού στελέχους, αυτές είναι ότι Ρομά και Εβραίοι βρίσκονται στο στόχαστρο του ελληνικού εθνικισμού…

Keywords
Τυχαία Θέματα