ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ

Διαφορετική κατάληξη από εκείνη που ήλπιζαν οι εμπνευστές του είχε ένα αστείο σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη, από τους συντελεστές της τηλεοπτικής «Συντέλειας», του Σκάι.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, που ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, εξήγησε -κλαίγοντας- ότι σε διάλειμμα, ανοίγοντας την πόρτα για να βγει από το στούντιο βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα ζευγάρι μαύρα γάντια του μποξ, που φορούσε ένας άνδρας που είχε ριγμένη στους ώμους

του την ελληνική σημαία.
Ήταν ο -κατά τα άλλα- συμπαθής συνεργάτης της σατιρικής εκπομπής, που «αιφνιδιάζει» τα πολιτικά πρόσωπα που είναι καλεσμένα στο σταθμό. Αυτή τη φορά, όμως, η αντίδραση της βουλευτή έδειξε ότι υπερέβη τα εσκαμμένα. Η Λιάνα Κανέλλη αποχώρησε εξοργισμένη από την εκπομπή και επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα για να αιτιολογήσει την αντίδρασή της και να πει ότι δεν μπορεί να επιτρέψει να αστειεύονται με το φασισμό και τη βία που έχει υποστεί στο παρελθόν -όταν ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης τη χαστούκισε σε ζωντανή μετάδοση. «Μη εξοικειώνεστε με το τέρας», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα