Έσπασαν τα τηλέφωνα στο ΠΑΣΟΚ…

07:35 3/6/2013 - Πηγή: Matrix24

Τα τηλέφωνα έχουν ανάψει και οι παλιότεροι δίνουν τη «γραμμή» του κόμματος σε κάθε περιφέρεια, νομό ή δήμο. Κυρίως όμως, κορυφαία στελέχη του κόμματος, έχουν πάρει «το δισάκι τους στον ώμο» και οργώνουν την χώρα, προκειμένου να πείσουν τους φίλους και τα μέλη του κόμματος να σπεύσουν στις κάλπες για να δείξουν πως το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμα ζωντανό.

Ακόμα και ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος, από το Κιλκίς όπου περιόδευσε χθες, απηύθυνε κάλεσμα στους

πολίτες, αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ που συχνά γίνεται στόχος, αλλά δεν έχει τεθεί και δεν θα τεθεί ποτέ –όπως είπε- υπό τον έλεγχο κανενός.

«Έχει πολύ μεγάλη σημασία να φωνάξουμε ξανά προς τους Έλληνες πολίτες με δυνατή φωνή πως είμαστε εδώ. Το ΠΑΣΟΚ είναι η δημοκρατική παράταξη, είναι ο εγγυητής της ενότητας και της προοπτικής και αυτό θα το δείξουμε και την άλλη Κυριακή στις εκλογές για την ανάδειξη των Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων», είπε χθες στο Κιλκίς, στέλνοντας μήνυμα στη ΔΗΜΑΡ για το ποιος κατά τη γνώμη του ενσαρκώνει τη δημοκρατική παράταξη στην χώρα, και στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ για την αναγκαιότητα να το στηρίξει στη δύσκολη αυτή περίοδο…

Keywords
Τυχαία Θέματα