ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΜΟΝΙΚΑ ΛΕΒΙΝΣΚΙ

Η Μόνικα Λεβίνσκι έχει ξεκινήσει ήδη τις συναντήσεις με μεγάλους εκδοτικούς οίκους με σκοπό να κυκλοφορήσει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την ερωτική της σχέση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Στο επερχόμενο βιβλίο της η Λεβίνσκι θα συμπεριλάβει τις ερωτικές επιστολές που είχε στείλει στον Κλίντον, ενώ θα περιγράφει και την «όρεξη» του πρώην προέδρου των ΗΠΑ για ομαδικό σεξ. Στις εν λόγω επιστολές της εκφράζει την αγάπη της για τον Μπιλ Κλίντον και περιγράφει τους τρόπους να τον κάνει πιο ευτυχισμένο απ’ ό,τι η γυναίκα του, Χίλαρι.

Η έκδοση του αποκαλυπτικού βιβλίου θα αποτελεί την εκδίκησή της απέναντι στον Κλίντον, καθώς «η Σαλώμη του Οβάλ Γραφείου» θεωρεί ότι ο πρώην πρόεδρος δεν «πλήρωσε» αρκετά για την κρυφή σχέση τους η οποία δημοσιοποιήθηκε. Βέβαια, η Μόνικα Λεβίνσκι θα κερδίσει γύρω στα 12 εκατομμύρια δολάρια από εκδοτικό οίκο εάν γράψει κάθε γαργαλιστική λεπτομέρεια για την εφήμερη ερωτική σχέση τους, οπότε έχει κάθε λόγο να νιώθει «ριγμένη» από το deal που έκανε με τον Κλίντον για να παραμείνει σιωπηλή και στο περιθώριο, έπειτα από το ερωτικό σκάνδαλο που απασχόλησε την κοινή γνώμη των ΗΠΑ το 1998.

Keywords
Τυχαία Θέματα