Έτοιμος για το 2-1 o Παναθηναϊκός

Το παιχνίδι είναι σαφώς πολύ δύσκολο αλλά ο Παναθηναϊκός δείχνει αυτήν την ώρα να έχει το ψυχολογικό, τουλάχιστον, προβάδισμα. Είναι επίσης και πιο φρέσκος αφού δεν έδωσε αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα μέσα στο Σαββατοκύριακο σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα που έπαιξε την Κυριακή και μάλιστα ηττήθηκε από την Γκραν Κανάρια.

Ερωτηματικό για τον Αργύρη Πεδουλάκη αποτελεί ο βαθμός ετοιμότητας του Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός είναι τραυματίας στην ποδοκνημική και ο κόουτς του Παναθηναϊκού

θα τον περιμένει μέχρι στιγμής για να διαπιστώσει αν ο παίκτης θα μπορεί να βοηθήσει. Αλλά προβλήματα στο στρατόπεδο των Κυπελλούχων Ελλάδας δεν υπάρχουν αφού οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του Πεδουλάκη.

Η Μπαρτσελόνα αντίθετα ήρθε στην Αθήνα λαβωμένη. Εκτός από τους Μάικλ και Ραμπασέδα που δεν έπαιξαν ούτε στη Βαρκελώνη, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ινγκλις ο οποίος υπέστη ζημιά στο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια.

Ενδιαφέρον θα έχει τέλος ο τρόπος με τον οποίο θα υποδεχτούν τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι του Λιθουανού εναντίον της ομάδας την οποία υπηρέτησε για τέσσερα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα