Έτσι μένει ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει δηλώσει εξ αρχής πως θέλει πρώτα να μιλήσει με τον Ολυμπιακό προτού πάρει απόφαση για το μέλλον του. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που θα του γίνει.

Ο Έλληνας γκαρντ θέλει να παραμείνει στους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά συνάμα θέλει να ακούσει μία πρόταση που τα οικονομικά της δεδομένα θα είναι ικανοποιητικά και το κυριότερο θα είναι ανάλογα της προσφοράς

του στην ομάδα.

Εκτός αυτό ο 31χρονος παίκτης περιμένει να ακούσει το πλάνο της ΚΑΕ για την επόμενη σεζόν. Περιμένει να ακούσει συγκεκριμένη απάντηση στο κρίσιμο ερωτήματα: θα ενισχυθεί η ομάδα;

Βλέπετε, ακούγεται δεξιά και αριστερά πως ο Ολυμπιακός θα χάσει το βασικό του κορμό και θα αποδυναμωθεί σε σχέση με τις δύο τελευταίες σεζόν, οπότε είναι εύλογος ο προβληματισμός του Σπανούλη που δεν θέλει να παίζει σε μια ομάδα χωρίς τον στόχο του πρωταθλητισμού.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να τελειώσει το σίριαλ με τις τελικές συζητήσεις. Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει το θέμα άλλο από τη στιγμή που ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και Μπαρτσελόνα καραδοκούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα