Εβδομάδα εξελίξεων

Κριός

Δεν είναι τα πάντα, εδώ στη Γη, δύσκολα. Δεν πρέπει να προσπαθήσουμε για τα πάντα – ούτε όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα κεντρί με δηλητήριο (μόνο το 1/12 της ανθρωπότητας, βλέπε Σκορπιοί. Μερικά πράγματα είναι υπέροχα ακριβώς όπως είναι. Μερικά άλλα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν θαυμάσια, πολύ πιο εύκολα από ό, τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Και ακόμα και τα πράγματα που δεν είναι δυνατόν να θεωρηθούν υπέροχα; Ακόμη και αυτά δεν είναι πάντα τόσο κακά όσο νομίζουμε … ή φοβόμαστε. Καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι πιο εύκολο να τα πούμε, παρά να τα νιώσουμε, ειδικά αν δεν αισθάνεστε διάθεση

να τα νιώσετε. Αλλά με τον Άρη στο ζώδιό σας αυτή την εβδομάδα, σύντομα θα δείτε τι εννοώ!

Ταύρος

Πρέπει το ναι σου να είναι ναι και το όχι σου όχι, Ταύρε! Να μια καλή συμβουλή για την εβδομάδα που ξημερώνει – πρέπει λοιπόν να προσπαθήσεις συνειδητά να κάνεις τα λόγια σου πράξεις, ανεξαρτήτως των επιπτώσεων. Μερικές διαδικασίες μάθησης, ωστόσο, παίρνουν περισσότερο χρόνο από ότι άλλες – κι αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο. Μη χάσεις όμως τον αυθορμητισμό σου τελείως, και θυμήσου πως όπως όλοι οι άνθρωποι έτσι και συ δικαιούσαι να αλλάξεις γνώμη. Ναι μεν ο λόγος σου συνήθως είναι συμβόλαιο, αλλά μην κολλήσεις σε ιδέες, ανθρώπους και μεθόδους που δεν λειτουργούν απλώς χάρη στην αρχική σου προαίρεση και μόνο.

Δίδυμοι

Δεν γεννηθήκαμε για να καταναλώνουμε κορνφλέικς, έτσι δεν είναι; Εκείνοι που τα εμπορεύονται πολύ θα ήθελαν να μας δουν έτσι, αλλά δεν έχει σημασία πόσο πολύ θα απολαύσετε ολόκληρα μπολ, δεν περιέχουν πραγματική ευτυχία. Για να δούμε πού βρίσκεται η πραγματική πηγή της απόλαυσης πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να αναγνωρίσουμε τη δική μας ικανότητα να εκτιμήσουμε την ύπαρξη. Μπορείτε να βρείτε μεγάλη χαρά αυτή την εβδομάδα την προϋπόθεση ότι θα σημειωθεί η διαφορά ανάμεσα σε ένα καθρέφτη και μια αρχική πηγή του φωτός. Το μυστικό; Το φως είναι μέσα .. σας!

Καρκίνος

Με ένα άγγιγμα μπορείτε να δημιουργήσετε τόσο μεγάλες και πολλές καταστροφές όπως με ένα κεραυνό. Μια φούσκα θα σκάσει, ανεξάρτητα από το αν το τσίμπημα είναι με μια καρφίτσα ή θρυμματίζεται με ένα σφυρί. Μια φούσκα θα σκάσει από μόνη της, ακόμη και αν δεν αναλάβουν άλλοι δράση. Αν προτιμάτε, μπορείτε να περιμένετε για αυτό. Αλλά ότι θα σας στερήσει την ευκαιρία να επιλέξετε τη στιγμή της αλλαγής. Κοινώς, είναι στο χέρι σας αν θα τα κάνετε όλα λαμπόγιαλο αυτή την εβδομάδα – αν αποφασίσετε να περιμένετε, να είστε σίγουροι πως δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες.

Λέων

Ατελείωτες συναρπαστικές δυνατότητες σας περιμένουν. Ίσως, όμως, δεν συμφωνείτε; Ίσως μπορείτε να δείτε μόνο τις δυσκολίες και τα μειονεκτήματα. Εγώ δεν προσπαθώ να προσποιηθώ ότι δεν υπάρχουν. Αν περιμένετε για το πότε θα έχετε μία ζωή ελεύθερη προβλημάτων, τότε θα περιμένετε πολύ καιρό! Κι ενώ περιμένετε, η αληθινή ζωή με τις ευκαιρίες, τους έρωτες και τα όνειρά της θα σας προσπεράσει. Το ίδιο κι όλες αυτές οι ατελείωτες, συναρπαστικές δυνατότητες. Το κόλπο είναι να τις εκμεταλλευτείτε, ανεξάρτητα από το τι νομίζετε ή τι φοβάστε! Αφήστε τη μαγεία στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα.

Παρθένος

Υπάρχουν πράγματα που μπορείς, και πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις. Κατά πάσα πιθανότητα βρίσκονται ήδη σε δύο λίστες, μες το μυαλό σου. Τα περισσότερα πράγματα όμως, ανήκουν σε μία τρίτη κατηγορία: «Αυτά που μπορεί και να κάνεις, μπορεί όμως και όχι». Διότι μόνο όταν προσπαθούμε πραγματικά, καταλαβαίνουμε για τι είμαστε ικανοί και γιατί όχι. Αλλιώς, απλά μαντεύουμε. Μην αφήσεις τον ανάδρομο Ερμή και τα εμπόδια που σου βάζει να σε αποτρέψει από το να κυνηγήσεις όνειρα και ιδέες που είναι απολύτως πραγματοποιήσιμα!

Ζυγός

Τα χρυσόψαρα, μας έχουν πει, έχουν μικρή μνήμη – έτσι συμβιβάζονται με το να ζουν σε μία τόσο μικρούλα γυάλα. Τι καλά θα ήταν να μπορούσαμε να σβήσουμε τις απαίσιες αναμνήσεις μας, έτσι δεν είναι Ζυγέ; Οι επιρροές των άστρων αυτή την εβδομάδα όμως, δεν έρχονται για να σβήσουν τα πάντα από την κάρτα μνήμης σου – έρχονται για να σε κάνουν να δεις τα πράγματα από μία εντελώς διαφορετική σκοπιά.

Σκορπιός

Ακόμα και οι πιο ταλαντούχοι από μας, ενίοτε υποφέρουν από περιστασιακές αμφιβολίες – κι αυτό είναι και υγιές, και απαραίτητο. Σκεφτείτε πόσο αλαζόνες θα ήμασταν διαφορετικά. Όλοι πρέπει να αμφισβητούμε από καιρού εις καιρόν τον εαυτό μας. Χωρίς την αυτοκριτική δεν θα μπορούσαμε να βελτιωθούμε. Άλλο όμως αυτοκριτική και άλλο το να κολυμπάς σε έναν ωκεανό υποτιθέμενων σφαλμάτων. Είναι εξίσου σημαντικό να εστιάζεις και στα όσα καλά έχεις, κι έχεις περισσότερα από όσα φαντάζεσαι ή πιστεύεις, όπως θα ανακαλύψεις αυτήν την εβδομάδα.

Τοξότης

Τι θα συμβεί αν, ανοίγοντας μία κονσέρβα φασόλια, χυθούν μερικά στο πάτωμα; Τι θα συμβεί αν, εκείνη τη στιγμή, χτυπήσει ταυτόχρονα και το κουδούνι σας; Τι θα συμβεί αν, στη βιασύνη σας να απαντήσετε, πατήσετε τα φασόλια και πέσετε; Μπορείτε να δείτε πόσο εύκολα μπορούν να συμβούν ατυχήματα; Τρομερές καταστροφές θα μπορούσε να συμβαίνουν σε όλους μας ανά πάσα στιγμή! Και τότε πάλι, ίσως όχι. Ίσως μερικές φορές, εμείς απλά γινόμαστε πάρα πολύ ευφάνταστοι όσον αφορά στους φόβους μας. Μην κεντάτε μια μικρή δυσκολία μέχρι να γίνει ένα απέραντο υφαντό από προβλήματα αυτή την εβδομάδα.

Αιγόκερως

Έχεις τον τελευταίο καιρό πάρει δύσκολες αποφάσεις. Ξέρεις ότι έχεις δίκιο, αλλά εύχεσαι να είχες λάθος. Είναι σίγουρα ενοχλητικό, τουλάχιστον σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα. Τώρα, επειδή έχετε φτάσει στο συμπέρασμά σας, δεν μπορείτε να συνεχίσετε όπως παλιά.. Αυτό δεν είναι ένας λόγος για να αισθάνεστε κατάθλιψη ή φόβο. Είναι λόγος για να νιώθετε εμπνευσμένοι και αποφασισμένοι. Πολύ σύντομα, θα είστε ευτυχείς που ήσασταν γενναίοι, σαφείς, σοφοί και σωστοί. Από αυτήν την αλλαγή στη στάση σας θα προκύψουν όλα τα ευχάριστα, αυτή την εβδομάδα.

Υδροχόος

Ίσως καλείστε να εμπλακείτε σε μία ιστορία, σε κάτι που που δεν σας κάνει να νιώθετε άνετα. Σας λένε ψέματα που δεν πιστεύουν ούτε και οι ίδιοι. Κάποιοι, μπαίνουν σε μεγάλο κόπο προκειμένου να πιστέψετε κάτι. Θα γίνετε υποχείρια ή θα γίνετε αγενείς; Όλα εξαρτώνται από το ένστικτό σας αυτή την εβδομάδα, και από το πόσο το εμπιστεύεστε! Προσπαθήστε να το ακούσετε και όλα θα πάνε μια χαρά!

Ιχθείς

Ποιος σε ξέρει πραγματικά και σε εκτιμά; Ποιος σε στηρίζει, και εκτιμά τις αξίες σου; Και ποιος απλά κάνει ό,τι χρειάζεται για να σου γίνει αρεστός; Είναι αστείο το πώς εμείς θεωρούμε δεδομένα και ως γνήσια όσα λαμβάνουμε από τους άλλους, πράγματα όπως ο θαυμασμός ή η φροντίδα, αλλά αυτή την εβδομάδα ο έλεγχος, ο εξονυχιστικός έλεγχος των κινήτρων των άλλων πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητά σου.

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

Keywords
Τυχαία Θέματα