Ποια είναι η 26χρονη σύζυγος του βομβιστή της Βοστώνης

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail σε αποκλειστικό της αφιέρωμα κατάφερε να βρει φωτογραφίες από τη νεαρή Κάθριν Ράσελ, όταν ακόμη πήγαινε στο λύκειο και να τις αντιπαραθέσει με σημερινές όπου εμφανίζεται με μουσουλμανική μαντίλα, αφού έχει ασπασθεί το Ισλάμ.

Αλλοτινές φίλες της από το σχολείο περιγράφουν ένα κορίτσι το οποίο ήταν ανοιχτό, ευαίσθητο και που ονειρευόταν έπειτα από το κολλέγιο να ενταχθεί στο Ειρηνευτικό Σώμα του ΟΗΕ. Η φράση που τη χαρακτήριζε,

όπως αναφέρουν ήταν, «κάνε κάτι γι’αυτό που σε ενοχλεί διαφορετικά σταμάτα να παραπονιέσαι».

«Μεταλλάχθηκε» λένε οι πρώην φίλες της και κάνουν λόγο για αυτή την αλλαγή στην πλύση εγκεφάλου που υπέστη από τον βασικό ύποπτο για τις βομβιστικές επιθέσεις της 15ης Απριλίου στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Η Ράσελ στα 21 της, είχε παντρευτεί με τον Ταμερλάν και είχε γεννήσει το παιδί του, την Ζαχάρα η οποία είναι τώρα 3 ετών.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, παραθέτοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό, προχθες, η Κάθριν, η οποία έμενε στο σπίτι των γονιών της στο Ρόουντ Αιλαντ, επέστρεψε στο Κέμπριτζ στο σπίτι το οποίο μοιραζόταν με τον άνδρα της. Φορώντας μια μαντήλα λεοπάρ μπήκε αστραπιαία μέσα στο σπίτι για να πάρει κάποια πράγματα και την γάτα της και επέστρεψε στο αυτοκίνητο όπου είχε και την κόρη της.

Διαβάστε εδώ το άρθρο της Daily mail

Keywords
Τυχαία Θέματα