ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΕΚΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Οξεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, κατηγορώντας την Κουμουνδούρου ότι «εξαπατά το λαό».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά το λαό, δεν πρέπει ο λαός να τον εμπιστεύεται», επισήμανε χαρακτηριστικά η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι το κόμμα της «δε θα εξαπατήσει το λαό με υποσχέσεις που από

τον πρώτο χρόνο -όχι τα τέσσερα χρόνια μιας κυβερνητικής θητείας- θα έχουν γίνει αέρας». «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ”κάτσε καλά και περίμενε να αλλάξει η στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει», συνέχισε η Αλέκα Παπαρήγα, ενώ απέκλεισε κάθε σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι το κόμμα της «δεν μπορεί να μετέχει σ’ αυτή την εξαπάτηση».

Η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ ζήτησε από τους πολίτες να ενισχύσουν το ΚΚΕ, λέγοντας ότι «χρειάζεται ο λαός να είναι ισχυρό και δυνατό το ΚΚΕ, γιατί χρειάζεται ένα κίνημα που θα παρέμβει κατά του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης». Κατά την κ. Παπαρήγα, ο λαός «έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση που θα τον απαλλάξει από τα δεσμά της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, που θα κάνει το λαό αφεντικό στον πλούτο που του ανήκει, που θα σχεδιάσει σε πανελλαδικό επίπεδο την ανάπτυξη όλων των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας, για την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών».

Η A. Παπαρήγα δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στη ΝΔ, καταλογίζοντάς της «αντικομμουνισμό». «Πρέπει να τσακίσουμε τη ΝΔ και να τσαλακώσουμε τον αντικομμουνισμό της», είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, επανέλαβε την εξαγγελία του κόμματός της ότι στην επόμενη Βουλή θα καταθέσει πρόταση νόμου για την κατάργηση του Μνημονίου. «Αυτά γίνονται με νόμους, όχι με διαβεβαιώσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης», σημείωσε χαρακτηριστικά η επικεφαλής του ΚΚΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα