ΓΙΑ ΤΑ… ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Αποφασισμένη να δοκιμάσει τις αντοχές της πολιτείας εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή, επιβεβαιώνοντας ότι η αντιμετώπιση του φαινομένου δεν μπορεί να περιορισθεί σε… γενικόλογες διακηρύξεις.

Επιχειρώντας να νομιμοποιήσει την… αυτοδικία και να υπερασπισθεί εαυτόν έναντι του αδικήματος της αντιποίησης αρχής, ο βουλευτής της Χ.Α. Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος έστειλε χθες εξώδικο  προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας, το Δήμαρχο της πόλης και το ΣΔΟΕ

ζητώντας αστυνόμευση και έλεγχο στο παζάρι της Λάρισας. Ενδεικτικό του τρόπου που λειτουργεί η οργάνωση αλλά και της προσπάθειάς της να εκμεταλλευθεί το κενό που αφήνουν οι αβελτηρίες του κράτους είναι και το σκεπτικό της εξώδικης πρόσκλησης: «Παρά το γεγονός ότι οι κοινωνικές παρεμβάσεις του κόμματος και των μελών της Χρυσής Αυγής στους τόπους όπου τα προϊόντα λαθρεμπορίας διακινούνται στην αγορά θεωρήθηκαν από την πολιτική και τη φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ ως “αντιποίηση αρχής”, κρίνουμε ότι η Πολιτεία, με τα αρμόδια για τον έλεγχο και την πάταξη της παρανομίας όργανα, όχι μόνο δεν είναι αρωγός των τίμιων επαγγελματιών, αλλά αντίθετα δια της παραλείψεώς της, ενισχύει την παρανομία» σημειώνει ο βουλευτής της Χ.Α.

Keywords
Τυχαία Θέματα