ΓΙΑΤΙ Ο Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ «ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ» ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Υπό την προεδρεία του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου, συνεδριάζει σήμερα, η ομάδα που θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ. Προβληματισμός σε ΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ.

Στην «αποστολή» θα συμμετέχουν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

Ο

κ. Σαμαράς θα ενημερωθεί για την σύσκεψη, αμέσως μετά, από τον διευθυντή του γραφείου του Κώστα Μπούρα.

Εντωμεταξύ, οι Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης εμφανίζονται προβληματισμένοι από τις εξελίξεις. Σήμερα, θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των αρχηγών των τριών κομμάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε αποφασιστεί και η μετάβαση των τριών στις Βρυξέλλες, κάτι που φαίνεται πως αναβάλλεται από τη στιγμή που δεν θα μεταβεί ο κ. Σαμαράς στη σύνοδο. Βέβαια, ο κ. Βενιζέλος θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Τελικές αποφάσεις ενδέχεται να ληφθούν σήμερα, καθώς αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες, να  υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Κουβέλη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα