Γιατί ο Τσίπρας απέφυγε τον Φωτόπουλο

Ως εδώ καλά. Πληροφορούμαι, πάντως, ότι το γεγονός πως της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν προήδρευσε ο Αλέξης Τσίπρας σημαίνει πολλά. Στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου ουδόλως αρέσουν οι πληροφορίες που διακινούνται τον τελευταίο καιρό και θέλουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να

προωθούν το Φωτόπουλο για πρόεδρο της ΓΣΕΕ. Η πρωτοβουλία ανήκει σε στελέχη του «Αριστερού Ρεύματος» του ΣΥΝ, δηλαδή της τάσης της οποίας ηγείται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Έτσι, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε χθες… αποστάσεις ασφαλείας και τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ είδαν βουλευτές του κόμματος, αν και στο παρελθόν τον επισκεπτόταν ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας. Όμως, σε αυτή τη φάση το τελευταίο που θέλει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να του «χρεώσουν» τον κ. Φωτόπουλο.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι… σύσσωμη η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ που είδε χθες τον Νίκο Φωτόπουλο είναι πολιτικοί φίλοι του Παναγιώτη Λαφαζάνη και ανήκουν –οποία έκπληξις…- στο Αριστερό Ρεύμα: ήτοι, οι βουλευτές Θανάσης Πετράκος και Ευγενία Ουζουνίδου, αλλά και η συνδικαλίστρια της ΔΕΗ, Νανή Πολίτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα