ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18 έως 24 Ιουνίου).

Κριός

Πώς να γιορτάσω τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους;  Στις 19/6 το νέο φεγγάρι στα Διδύμια, και Αφροδίτη – Δίας επίσης εκεί. Ο καλύτερος τρόπος να το ευχαριστηθείς είναι το φλερτ και τα μακροβούτια. Αντηλιακό μην ξεχάσεις, γιατί μετά δε φτάνουν όλα τα γιαούρτια στο

ψυγείο για την πλάτη σου.

Τι να τον κάνω τον Ήλιο στον Καρκίνο (21/6); Να τον ξορκίσεις δεν γίνεται, να τον αποφύγεις επίσης αδύνατον, οπότε απόλαυσέ τον – ένα Σ.Κ. με το έτερον ήμισυ στο οικογενειακό εξοχικό (χωρίς το σόι εκεί, εννοείται) μπορεί να αποδειχτεί σούπερ.

24/6 – Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα! Πόσος ρομαντισμός πια; Πολύς. Μη σου πω ότι αρχίζουν να σου μπαίνουν και σκέψεις για βέρες.

Ταύρος

Πώς να γιορτάσω τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους;  Ξοδεύοντας για σένα. Πριν βιαστείς να μας τρίψεις το άδειο πορτοφόλι σου στα μούτρα και να βγάλεις πύρινο λογύδριο περί κρίσεως, σου διευκρινίζουμε πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα να ξοδέψεις, εκτός από ευρώ. Ένα από αυτά είναι ο πολύτιμος Χρόνος…

Τι να τον κάνω τον Ήλιο στον Καρκίνο (21/6); Εκ βαθέων συζητήσεις καρδιάς με αδέλφια, ξαδέρφια, γείτονες και άλλες παρεξηγημένες προσωπικότητες. Ένα καφεδάκι με εγκάρδιο μπλα μπλα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, και θα έχεις και περισσότερο θάρρος κάθε φορά που ξεμένεις από Skip ή ζάχαρη.

24/6 – Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα! Πόσος ρομαντισμός πια; Και πάλι, ο ιππότης ή η πριγκήπισσα μπορεί να προκύψει μέσα από οικογενειακές συγκεντρώσεις ή τον φιλικό σου κύκλο!

Δίδυμοι

Πώς να γιορτάσω τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους; Εφευρίσκοντας ακόμη έναν πολύ διασκεδαστικό εαυτό για να τον μοιραστείς με την ανθρωπότητα (και να διεκδικήσεις Νόμπελ που δεν μας άφησες να πεθάνουμε από βαρεμάρα κι επανάληψη).

Τι να τον κάνω τον Ήλιο στον Καρκίνο (21/6); Μετρητά, ει δυνατόν. Και μετά ράψε το πορτοφόλι σου. Με πετονιά. Έτσι μπορεί και να σε βρουν οι διακοπές με χρήματα στην τσέπη.

24/6 – Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα! Πόσος ρομαντισμός πια; Αρκετός για να πετάξεις αναφυλαξία. Εκτός κι αν κρατήσεις από τον Ποσειδώνα μόνο την έμπνευση και την εφαρμόσεις στην καριέρα σου, ζωγραφίζοντας αγγέλους και κερδίζοντας προαγωγές.

Καρκίνος

Πώς να γιορτάσω τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους;  Αν και το φόρτε σου είναι η πανσέληνος, στις 19/6 με το νέο φεγγάρι στους Διδύμους, ένα νυχτερινό μπάνιο στη θάλασσα, μοναχικά ή με παρέα, μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά ιαματικό.

Τι να τον κάνω τον Ήλιο στον Καρκίνο (21/6); Να σταθείς μπροστά στον καθρέφτη με το ωραιότερο χαμόγελό σου και να πεις τραγουδιστά «Happy birthday υπέροχε Εαυτέ μου!»

24/6 – Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα! Πόσος ρομαντισμός πια; Η αλήθεια είναι ότι αυτή η όψη μπορεί να σε φτάσει στα έσχατα της …καρκινιάς σου. Και ναι μεν εσύ είσαι γεννημένος/η για να παίζεις την «Αναδυομένη», οι άλλοι γύρω σου όμως, μήπως θέλουν να δουν περιπέτεια; Λέ

Keywords
Τυχαία Θέματα