Η ΔΗΜΑΡ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

Ενα βήμα πριν τη ρήξη βρίσκεται η σχέση της ΔΗΜΑΡ με τον βουλευτή της, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, καθώς χθες τον αποδοκίμασε δημόσια με έντονο τρόπο ο εκπρόσωπος του κόμματος, Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Αφορμή για την αποδοκιμασία εκ μέρους του πορτ παρόλ της ΔΗΜΑΡ ήταν οι δηλώσεις του Γιάννη Μιχελογιαννάκη, την περασμένη Τετάρτη κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της γενικής απεργίας,

όταν ο Κρητικός βουλευτής προειδοποίησε ότι αν ψηφιστούν τα μέτρα, «θα κυκλοφορούμε με καλάσνικοφ».

Η εν λόγω δήλωση είχε προκαλέσει εκ των πραγμάτων την ενόχληση του προέδρου του κόμματος, Φώτη Κουβέλη. Έτσι, χθες, ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ εκφράστηκε με βαριές κουβέντες για τον βουλευτή του κόμματος, παραλληλίζοντας τις δηλώσεις του με… δηλώσεις χρυσαυγιτών.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Φλας, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος επισήμανε ότι «δεν ήταν καθόλου σοβαρές οι δηλώσεις που έκανε ο κ. Μιχελογιαννάκης», για να προσθέσει: «μάλλον επειδή προέρχεται από έναν άλλο κομματικό χώρο πρέπει να γνωρίζει, οφείλει να γνωρίζει, όταν είναι καινούργιος σε ένα κόμμα, ότι δεν συνάδουν με την κουλτούρα και τη λογική του χώρου της ΔΗΜΑΡ τέτοιου είδους θέσεις». «Πρέπει όλοι να είναι πιο προσεκτικοί και να σέβονται το χώρο στον οποίο έχουν έρθει πρόσφατα», συνέχισε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο οποίος κατέληξε ως εξής: «Τέτοιες δηλώσεις κάνουν διάφοροι της Χρυσής Αυγής ή δεν ξέρω ποιοι άλλοι ανόητοι».

Τροχιά ρήξης

Μετά την έντονη αποδοκιμασία του Γιάννη Μιχελογιαννάκη από τον εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ, καθίσταται σαφές ότι πλέον για το επιτελείο του Φώτη Κουβέλη, ο βουλευτής Ηρακλείου βρίσκεται ήδη… εκτός κόμματος. Εξάλλου, στην Αγίου Κωνσταντίνου θεωρείται δεδομένο ότι ο κ. Μιχελογιαννάκης θα καταψηφίσει το πακέτο μέτρων και, ως εκ τούτου, ήδη απομακρύνονται από τον βουλευτή…

Keywords
Τυχαία Θέματα