“Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ”

«Προτεραιότητά μας είναι να επιταχύνουμε τις διαδικασίες», δηλώνει στην βελγική εφημερίδα «Ντε Στάνταρντ» ο νέος επικεφαλής του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων Τάκη Αθανασόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι «όλη η διαδικασία πρέπει να είναι σύννομη».

Ο κ. Αθανασόπουλος αναγνωρίζει ότι οι καθυστερήσεις που σημειώθηκαν οφείλονται στην έλλειψη πολιτικής βούλησης, τις εκλογές και την παραίτηση του προκατόχου του υπογραμμίζοντας όμως ότι δεν συμφωνεί με την εκτίμηση ότι «οι άνθρωποι που βρίσκονταν εδώ δεν έκαναν την δουλειά τους

ή δεν κατέβαλλαν τις απαραίτητες προσπάθειες».

Τονίζει επίσης ότι οι στόχοι που συμφωνήθηκαν με την Τρόικα για συγκέντρωση 3 δισ. ευρώ φέτος και 19 δισ. ευρώ μέχρι τα τέλη του 2015, είναι εφικτοί υπό τον όρο ότι θα υπάρχει το ανάλογο επενδυτικό κλίμα.

«Οι Έλληνες είναι πολύ ευέλικτοι και εργάζονται σκληρά. Πρέπει τώρα να οργανωθούμε κατά τέτοιον τρόπο, ώστε τα οφέλη να γίνονται αντιληπτά από όλους, το βιοτικό επίπεδο να βελτιώνεται και να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας, ώστε να μην αναγκάζονται τόσοι πολλοί συμπατριώτες μας να εγκαταλείπουν την χώρα», σημειώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα