Η «ενότητα της Αριστεράς» ξεκινά από τον 902

Εχθές, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον 902 και τη φημολογία ότι ο Περισσός έχει βάλει πωλητήριο στη συχνότητα, ώστε να βρει χρήματα να «ανασάνει» η τάση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, μέσω της ιστοσελίδας iskra, διατύπωσε μία πρόταση που παραπέμπει σε… ενότητα της Αριστεράς. Στην πρότασή του, το «Αριστερό Δίκτυο» κάνει λόγο για την «αξιοποίηση της συχνότητας του 902 TV προκειμένου να διαμορφωθεί μια τηλεόραση όλης της Αριστεράς» και αφήνει να εννοηθεί ότι αν υπάρχει κοινή πολιτική βούληση μεταξύ ΚΚΕ

και ΣΥΡΙΖΑ, τότε… όλα λύνονται. Μάλιστα, το κείμενο της ιστοσελίδας του Παναγιώτη Λαφαζάνη τελειώνει με τη ρομαντική φράση «δώστε τόπο στο… όνειρο», με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον καθένα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω πρόταση της εξ αριστερών εσωκομματικής αντιπολίτευσης δεν είναι αθώα: αντιθέτως, είναι η «απάντηση» της «Αριστερής Πλατφόρμας» στην πρόταση ηγετικών κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ «να μείνει στην Αριστερά η συχνότητα του 902» (κάτι που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει… να μεταβιβαστεί στον ΣΥΡΙΖΑ), η οποία εκφράστηκε μέσω της κομματικής εφημερίδας «Αυγή».

Keywords
Τυχαία Θέματα