Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Στην Κωνσταντινούπολη όπου πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης επιστρέφει απόψε (20:00) ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει την Εφές στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καλείται να ξεπεράσει ένα υψηλό εμπόδιο στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση της κορυφής του ομίλου της και θα έχει ως κύριο όπλο για άλλη μία φορά την ομοιογένεια του συνόλου της.

Στο κόκκινο στρατόπεδο δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και κύρια επιδίωξη του τεχνικού τιμ

είναι να περιορίσει την επιθετική δράση του αντιπάλου μέσα από την καλή και αποτελεσματική άμυνα. Αυτό έχρισε ως τομέα-κλειδί για την κατάκτηση της νίκης ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Το δύσκολο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης θα έχει αναπόφευκτα και ρόλο πρόβας τζενεράλε για τον Ολυμπιακό ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό για την ελληνική Α1.

Η Εφές περιμένει από την πλευρά της τους ερυθρόλευκους με άγριες διαθέσεις.Ο πολύ καλός Τούρκος προπονητής Οκτάι Μαχμούτι έχει στα χέρια του μερικά πολύ σημαντικά όπλα όπως τον Σάσα Βούγιασιτς και τον Τζόρνταν Φάρμαρ, αμφότεροι με αξιοσημείωτη θητεία στο ΝΒΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα