Η ΛΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Μετά τις sold out εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει για να πραγματοποιήσει έξι μοναδικές συναυλίες στο Σταυρό του Νότου.

Περιπλανήθηκε στη Μεσόγειο ως οικοδεσπότης της ομώνυμης τηλεοπτικής εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης. Έκανε τεράστια επιτυχία με τη συναυλία του στο

Fuzz Club που άφησε όσους βρέθηκαν μέσα να ζητούν συνέχεια και όσους δεν κατάφεραν να μπουν να περιμένουν επανάληψη. Μια μίνι sold out περιοδεία του σε άλλες πόλεις της Ελλάδας είτε ως μοναδικός headliner είτε ως καλλιτέχνης του ARK Festival, και επιτέλους ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στις αθηναϊκές βραδιές, αλλά και στη φιλόξενη σκηνή του Σταυρού του Νότου για τρία διήμερα.

Εκτός από τον Maraveyas Ilegál και την μπάντα του, από τη σκηνή θα κάνουν περάσματα-έκπληξη και μερικοί ξεχωριστοί φίλοι και συνάδελφοι του Κωστή Μαραβέγια, για αυθόρμητες συνεργασίες που θα μείνουν αξέχαστες. Όλα αυτά με τη χαρακτηριστική πηγαία ενέργεια του Μαραβέγια, αλλά και με την αλάνθαστη ικανότητά του να κινεί και να συγκινεί σώμα και ψυχή.

Παρασκευή & Σάββατο 20-21 Απριλίου, 27-28 Απριλίου, 4-5 Μαΐου

Σταυρός του νότου Κεντρική Σκηνή – Τηλ.κρατήσεων 210 9226975

Είσοδος με ποτό 12 ευρώ – Ώρα έναρξης 22.30

Keywords
Τυχαία Θέματα