ΣΑΡΣΕΛ: ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ

Ζηλεύετε κύριε Στρος Καν; Αυτά παθαίνει κανείς όταν σκέφτεται με το …λάθος κεφάλι. Και αυτό είναι τροφή για σκέψη (για το πάνω κεφάλι).

Πριν ένα χρόνο όλοι φαντάζονταν ότι αυτή η ταλαιπωρημένη φιγούρα (που περνά αμήχανη μπροστά από την αφίσα του νικητή του πρώτου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών) θα δέσποζε στο κεντρικό πόστερ του υποψηφίου των Σοσιαλιστών για τη προεδρεία. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως προβλέπονταν για το πρώην αφεντικό του ΔΝΤ που κυκλοφορεί πια μοναχός και απογοητευμένος στη Σαρσέλ, λίγο έξω από το Παρίσι,

όπου κάποτε ήταν δήμαρχος. Μετά τα μπερμπαντήματά του στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ και το μπαγλάρωμά του στις φυλακές Rikers Island της Νέας Υόρκης τα όνειρα του ίδιου και των οπαδών του γκρεμίστηκαν. Απομένουν οι δικαστικές περιπέτειες που δεν λένε να τελειώσουν. Ήδη αναμένει τη Πρωτομαγιά όταν και δικαστής του Μπρόνξ θα αποφασίσει αν και πότε θα διεξαχθεί  η αστική δίκη σε δικαστήρια των ΗΠΑ για την αγωγή που του έχει ασκήσει η καμαριέρα Ναφισατού Ντιαλό. Έτσι είναι η ζωή. Άλλος στην αφίσα και άλλος κολλημένος στο τοίχο.  

Keywords
Τυχαία Θέματα