«Η ΝΔ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά είναι σειρά της Κουμουνδούρου να στοχοποιήσει τη ΝΔ. Την κατηγορεί για διακίνηση δημοσιευμάτων διεθνών ΜΜΕ που αναφέρονται στην έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Ο λόγος για το περίφημο δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters που ανέφερε ότι υπάρχει σχέδιο

της Κομισιόν για όριο αναλήψεων στα ΑΤΜ και ελέγχους στα σύνορα, σε περίπτωση που η Ελλάδα ζητήσει να βγει από τη ζώνη του ευρώ. Το δημοσίευμα, βεβαίως, διαψεύστηκε από την Κομισιόν, ωστόσο στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν ευθέως τη ΝΔ ότι διακινεί στο εσωτερικό της χώρας τέτοιου είδους δημοσιεύματα, «ώστε να εντείνει την κατατρομοκράτηση των πολιτών ενόψει των εκλογών της Κυριακής», όπως σημειώνουν στο matrix24.gr υψηλόβαθμα στελέχη της Κουμουνδούρου.

Είναι ενδεικτικό ένα tweet του διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά, ο οποίος βάλλει κατά της ΝΔ. Ο κ. Παππάς έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο tweeter: «Ανευθυνότητα άνευ ορίων. Το δημόσιευμα Reuters διακινείται από την ηγεσία της ΝΔ. Δεν περνάει η τρομοκρατία, ας το καταλάβουν. Η πηγή συνήθως είναι ελληνική. Όπως με Παπαδήμο. Πρώτα εξαγωγή, μετά εισαγωγή».

Keywords
Τυχαία Θέματα