Η παρουσίαση του Μίτσελ

18:37 4/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Διαβάστε τι δήλωσαν Βαγγέλης Μαρινάκης και Μίτσελ κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Ισπανού προπονητή στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Η πρώτη συζήτηση έγινε με τον Ντάρκο έγινε πριν από έναν χρόνο όταν τελικά πήγα στη Σεβίλλη. Ήρθα γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θα είναι σημαντικό και για την καριέρα μου. Η φιλοσοφία μου είναι πάντα να

κερδίζω και να είμαι ανταγωνιστικός. Έχω δουλέψει εκτός Ισπανίας στο χώρο των ΜΜΕ, άρα έχω εμπειρία. Θέλω να διεκδικήσουμε όσους βαθμούς γίνεται στο πρωτάθλημα και να είμαστε παράλληλα πιο δυνατοί και στην Ευρώπη», τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Θέλω να τελειώσει η χρονιά έχοντας επιτύχει όλους τους στόχους μας. Αλλά και να μάθω την ομάδα για τη νέα σεζόν γι αυτό ήρθα και νωρίτερα κι όχι το καλοκαίρι. Είναι πρόκληση για μένα να προσπαθήσω να γίνω καλύτερος από τον Βαλβέρδε. Τώρα είμαι μόνο πιο ψηλός».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε:

«Θέλω να καλωσορίσω τον Μίτσελ στην οικογένεια του Ολυμπιακού για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Το μεγαλείο της καριέρας του, του δίνει τη δυνατότητα να αναλάβει το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Δεύτερο βασικό κριτήριο για να τον επιλέξουμε είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο. Ένα άλλο βασικό κριτήριο είναι η προσωπικότητα. Με τη παρουσία του εδώ θα τελειώσουν και κάποια πράγματα που παρουσιάζονται τελευταία στην ομάδα μας. Δεν θα υπάρχει πλέον χαλαρότητα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μπουν στη θέση τους. Ο Μίτσελ είναι ένας προπονητής που του αρέσει η πειθαρχία και γι αυτόν τον λόγο θα μπορέσει να αλλάξει κάποια πράγματα που δεν μας αρέσουν. Ο Μίτσελ προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ. Καταλαβαίνετε ότι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Θέλουμε να επενδύσουμε στα νέα ταλέντα που έχει η χώρα μας.

Είναι πολύ δύσκολο για έναν προπονητή να αναλάβει μια ομάδα στα μέσα της χρονιάς. Ειδικά για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολο. Όλοι στον Ολυμπιακό θα τον στηρίξουν. Θέλουμε να συνεχίσουμε με περισσότερες νίκες, περισσότερα γκολ. Τον τρόπο τον ξέρει ο νέος μας προπονητής. Είναι πλέον ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Τον στηρίζω απόλυτα και θα είμαι εδώ για ό,τι χρειαστεί».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα