«Οι μνημονιακές επιλογές έχουν μετατρέψει την αυτοδιοίκηση σε μαύρο πρόβατο»

«Οι μνημονιακές επιλογές έχουν μετατρέψει την αυτοδιοίκηση σε μαύρο πρόβατο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς «άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις και οι δήμαρχοι καλούνται να υλοποιήσουν έναν σχεδιασμό, ο οποίος είναι ασφυκτικός σε σχέση με τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών».

Την αδυναμία των δήμων να εξυπηρετήσουν τους πολίτες επεσήμανε ο Γιάννης Μπουτάρης, «με τις περικοπές των εισπράξεων από το κράτος, είτε με τον ασφυκτικό έλεγχο των αποφάσεων», ενώ τέλος κι οι δύο

τάχθηκαν υπέρ του δημοσίου ελέγχου της ΕΥΑΘ η οποία βαίνει προς ιδιωτικοποίηση.

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας είχε συναντηθεί με τον επικεφαλής και τα μέλη της διοίκησης της ΔΕΘ-Helexpo, όπου ενημερώθηκε από τον κ. Τάσο Τζήκα για τον αναμενόμενο διπλασιασμό της επισκεψιμότητας της διοργάνωσης.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε τη δυνατότητα μετατροπής της συμπρωτεύουσας σε εμπορικό και πολιτισμικό κόμβο των Βαλκανίων μέσω της προώθησης νέων επιχειρήσεων και προϊόντων από τη ΔΕΘ.

Το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας, θα μιλήσει σε παραγωγικούς φορείς, ενώ η επίσκεψή του θα ολοκληρωθεί αύριο με τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει σε δημοσιογράφους στη 13.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα